Αναφορά σχολίου

Μαύρε Γάτε,

ακόμα και αν ο Ρουβάς δεν είναι "διόλου κακός ηθοποιός", όπως λες, το τιτάνιο όνομα που φέρει αυτό το βραβείο ανήκει στον μεγαλύτερο θεατράνθωπο της χώρας μας, εκείνον που αφιέρωσε τη ζωή του με τεράστιες θυσίες, για να λάμψει η τέχνη του θεάτρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τις μνημειώδεις σκηνοθεσίες του και την υψηλή αισθητική του.

Λόγοι αξιών υποβάλλουν έναν στοιχειώδη σεβασμό:
το βραβείο Κουν να μην προορίζεται σε αμφιβόλου αισθητικής πρόσωπα, που έχουν χτίσει την καριέρα τους μέσα από άκομψα βιντεοκλίπς και τηλεοπτικά shows ως τραγουδιστές του συρμού ή/και τηλεπαρουσιαστές.
Ανάμεσά τους και ο κ. Ρουβάς, ο οποίος δεν σέβεται καν την προφορά της ελληνικής γλώσσας παρουσιάζοντας τις πασαρέλες επίδοξων τραγουδιστών με τη γνωστή μας, εξοργιστική αμερικάνικη προφορά του, την οποία καλεί εμμέσως να υιοθετήσουν ρουβίτσες και ρουβάκια!
Στην Κέρκυρα, όπου μεγάλωσε, έτσι τα μιλούν τα Ελληνικά;

Πώς μπορεί ένα βραβείο Κουν να πάει σε κάποιον που παραποιεί συνειδητά τον ήχο της γλώσσας μας από την tv, για να ξεχωρίζει ως σταρ διεθνούς δήθεν εμβέλειας;
Ξεχνιέται το «κυρίες και κύριοι» με την άψογη αμερικάνικη προφορά τού Ρουβά-παρουσιαστή, κατά τα άλλα μονίμως ανίκανου να προφέρει σωστά ένα απλό αμερικάνικο μονοσύλλαβο όπως το «slash» που το προφέρει πάντα... ανάποδα: «shlas»;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ