Αναφορά σχολίου
Γλυκιά μου, μήπως αυτός ο άνθρωπος σε επηρεάζει αρνητικά; Το φυσιολογικό είναι με τον άνθρωπο που νιώθεις ερωτευμενη, να νιώθεις θεά! Όχι να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου. Αν δεν έχετε ερωτική επαφή, αν νιώθεις ότι κρίνει το σώμα σου, τότε μήπως χρειάζεται να σκεφτείς σοβαρά αν θέλεις αυτή τη σχέση; Σου προσφέρει χαρά ή ανασφάλεια και στεναχώρια; Από την εξομολόγηση σου πάντως, το δεύτερο φαίνεται.
Επίσης. Δε χρειάζεσαι, δεν έχεις ανάγκη να έρθει κάποιος και να σου πει ότι έχεις όμορφο σώμα για να νιώσεις καλά. Πίστεψε με, αν δεν το πιστεύεις εσύ η ίδια, οποίος και να στο πει, δε θα το πιστέψεις, δε θα αλλάξει η εικόνα προς τον εαυτό σου. Γιατί η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, έρχεται από μέσα μας, όχι από έξω.
Χρειάζεται λοιπόν να απομακρυνεις ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου που σε κάνουν να νιώθεις τόσο ανασφαλής και στη συνέχεια να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο για να δουλέψεις την αυτοπεποίθηση σου. Είναι κάτι που βελτιώνεται καλή μου, είναι η ώρα σου να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ