Αναφορά σχολίου
Ο εξομολογούμενος, μια χαρά δίκιο έχει. Στις γυναίκες επιτρέπεται, στους άντρες θα ήταν Απαράδεκτο (βέβαια, δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητά του, καθώς το πέος το μετράμε σε στύση). Όλο αυτό που λέει, δε σημαίνει καν απαραίτητα ότι δίνει ο ίδιος τόση έμφαση στο μέγεθος. Ούτε το ότι εγώ γράφω αυτά, σημαίνει ότι δίνω έμφαση.

Άσχημα είναι σίγουρα όλα αυτά. Μα η αλήθεια είναι πολλές φορές άσχημη. Αυτά που λες για το μόριο του άντρα δε ισχύουν, με την καμμία. Το μικρό πέος, είναι ένας πάρα πολύ καλός και, κατά βάθος, συχνός λόγος που οι γυναίκες αφήνουν τους άντρες τους ή τους απατούν. Αυτό, κατά τον ίδιο τρόπο, που, όπως έχουμε πει, οι γυναίκες δύσκολα αφήνουν κάποιον που κάνει καλό σεξ. Ούτε που θέλω να φανταστώ, πόσο άντρας νιώθει κάποιος που η γυναίκα του τον κεράτωσε ή τον χώρισε για αυτόν τον λόγο. Κι άσε το ότι δεν τον κάνει λιγότερο άντρα. Κανονιστικά, δίκιο έχεις, περιγραφικά όμως, μια χαρά λιγότερο άντρα μπορεί μια γυναίκα να θεωρήσει κάποιον, έστω και κατά βάθος γι'αυτό τον λόγο. Τι είδους γυναίκα - η μέση, η ρηχή, η με τα υπερβολικά στάνταρ - δε ξέρω. Και, φυσικά, κατ' επέκταση του πώς μπορεί να τον βλέπει κάποια γυναίκα ή και όχι, μπορεί να νιώθει λιγότερο άντρας ο ίδιος. Τελικά αυτό μετράει! Το πώς νιώθει, όχι το ότι έχει χρωμόσωμα y.

Με εκπλήσσει το γεγονός ότι εδώ μέσα προσπαθείτε να διατηρήσετε μια κάποια εικόνα, λόγω του ότι είστε συχνοί σχολιαστές με συγκεκριμένα ονόματα. Έχετε μια άλλη επωνυμία, από αυτή που έχετε έξω από εδώ, τη νιώθετε κι αυτή κομμάτι σας, με αποτέλεσμα να υποκρίνεστε κι εδώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ