Αναφορά σχολίου
1ον. Φυσικά και το σεξ μετράει και εμένα θεωρητικά έστω δεν μου αρέσουν οι κοντοί άντρες ερωτικά. Πρακτικά δεν έχω τόσο αυστηρά στεγανά μιας και ο άνθρωπος δεν είναι ένα ύψος, ένα μόριο ή ένα στήθος. Ούτε καν στην έλξη.
2ον Ερωτικά μπορεί να μας απορριψουν για διάφορους λόγους. Από το μήκος του μαλλιού, μ'ό, τι φτιάχνεται ο καθένας παιδιά. Δικαίωμά του προφανώς. Εμένα αυτό δεν θα με κάνει λιγότερο γυναίκα.
3ον Δεν ήξερα ότι η πέραση με το άλλο φύλο μας κάνει παραπάνω ή παρακάτω άντρες και γυναίκες. Αυτό λέω. Αυτή την υποβάθμιση δεν την μπορώ. Επειδή μας απέρριψε κάποιος, πρέπει να απορριψουμε εμείς τον εαυτό μας.

4ον Όλα έχουν την χάρη τους αλλά και μια γυναίκα με μικρό στήθος μπορεί να βρει ερωτικό παρτενέρ και να περνάνε ζάχαρη κι ένας άντρας με μικρό μόριο. Δεν τα βρίσκω απαγορευτικά. Δεν μίλησα για προσποίηση και κακό σεξ. Για υποβάθμιση ανθρώπων μίλησα γιατί αυτό εκφράζει αυτό που διάβασα. Αν κάνω λάθος.

5ον. Αυτά περί υποκρισίας, ας πιστεύει ο καθένας ό, τι θέλει. Αλλά μην μπερδεύουμε την απόρριψη την ερωτική για τον όποιον λόγο με το αν είμαστε αρκετοί. Αν κάποιος θέλει βέβαια, μπορεί να βλέπει τον εαυτό του ή τους άλλους σαν μεγέθη, νούμερα κτλ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ