Αναφορά σχολίου
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο υπερανάλυση. Τι είναι ηθικό και μη κτλ. Που προαναφέραμε. Όλοι.
Όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι η σειρά έχει ως εξής . Θεωρώ για όλους ισχύει αυτό
1) Γίνεται μια πρώτη επαφή βλέποντας τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Στο σύνολο τους θα μας δώσουν και πρώτη εντύπωση.
2)Στη συνέχεια αρχίζουμε και εξερευνούμε τον χαρακτήρα ,τις συμπεριφορές .
3) όσο κι αν μπαίνουν ταμπού καινούριο,τι άλλο το σεξουαλικό είναι ένας τομέας που πρέπει να ερευνηθεί, να εξερευνηθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε. Σε αυτό το κομμάτι δεν μπορείς να βάλεις ανάμεσα ταμπού και ηθικολογίες. Αν επιλέξεις σύντροφό που θέλεις να συνεχίσεις την ζωή μαζί του/της σίγουρα το σεξουαλικό είναι ένας τομέας που δεν χωράει υποχωρήσεις. Σίγουρα θέλει συνεργασία και συζήτηση αλλά κάποια πράγματα απλά είναι έτσι.
Να μιλήσω λίγο ιατρικά ή βιολογικά .
Ξέροντας την ανατομία της γυναίκας . Υπάρχουν κάποιες που ο οργασμός προέρχεται από την κλειτορίδα και κάποιες που ο οργασμός προέρχεται ναποντον κόλπο . Στην δεύτερη περίπτωση όσα προκαταρκτικά κι αν υπάρξουν ο οργασμός έρχεται μόνο με την διείσδυση. Επόμενος σε αυτό το κομμάτι πόσο πιο αναλυτικά να το πούμε . Μετράει το μέγεθος. Πόσο πια να το αναλύσω αισθάνομαι και λίγο περίεργα .
Θέλω να πω μην κατακρίνεται και μην βάζετε ταμπέλες .
Πάρτε το σαν δεδομένο .
Το σεξουαλικό και ολα τα προαναφερθέντα, μετράει στην υγιή εξέλιξη μιας σχέσης.
Δεν μπορείς να επιρρεάσεις ή να πείσεις τον άλλον ότι όχι δεν έτσι. Ούτε να τον κρατήσεις με ηθικολογίες περί ισοπέδωσης κτλ. Μετράνε όλα φυσικά , στην ικανοποιητική λειτουργία μιας σχέσης . Αλλά το σεξουαλικό αν δεν είναι αποτελεσματικό είναι και λόγος αποχώρησης, αν κάποιος θέλει να είναι ειλικρινής, και να μην σκορπάει κέρατα δεξιά και αριστερά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ