Αναφορά σχολίου
Και επανέρχομαι Νίκο (χρόνια πολλά)

Το ότι σου απάντησε ο Τσόμσκι, σου είπε τα καλύτερα και δήλωσε εντυπωσιασμένος, είναι αδιάφορο.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ούτε εγώ, ούτε εσύ , πόσα email έχει στο mailbox του ο Δασκαλάκης, που βρίσκεται καν το δικό σου email και αν το email σου έλαβε -μέσα στα πολλά- οποιασδήποτε προσοχής.

Μπορεί καν να μην μπήκε στον κόπο να το διαβάσει. Προφανώς, αν έλθει στο email σου ένα mail από [email protected] θα ασχοληθείς, εάν έλθει ένα email από [email protected] ή [email protected] (τυχαία παραδείγματα) θα μπει στην σειρά αναμονής, που η σειρά του μπορεί να μην φτάσει και ποτέ τελικά.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πιθανότητα, δηλαδή να το διάβασε και να το θεώρησε ως ανάξιο απάντησης. Προσωπικά δεν μπορώ να κρίνω το πόνημά σου, καθώς στερούμαι των γνώσεων προς τούτο, αλλά το σίγουρο είναι ότι οποιοσδήποτε λαμβάνει κάτι που θεωρεί ως προδήλως αβάσιμο, έχει, προφανώς, το δικαίωμα να μην μπει στον κόπο να απαντήσει. Δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, απλώς το αναφέρω σαν πιθανότητα.

@ Anonymous Guest : θεωρώ υγιές "προσωπικότητες" να μην είναι υποχρεωμένες να ακούσουν έναν ανώνυμο πολίτη (όχι υπηρεσίες, αυτών είναι η δουλειά τους και υποχρέωσή τους να ακούν τον οποιονδήποτε πολίτη απευθύνεται προς αυτές, αρκεί να έχει έννομο συμφέρον).

Φαντάσου ο Αινστάιν να έπρεπε να συζητήσει με οποιονδήποτε ερασιτέχνη φυσικό για τις θεωρίες του (παράδειγμα φέρω, δεν παραλληλίζω τον Αινστάιν με τον Δασκαλόπουλο).

Με λίγα λόγια... το δικαίωμα να ακούγεσαι κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Και το εάν κάποιος δεν απαντάει σε όποιον του απευθύνεται... δικαίωμά του (εκτός αν η έλλειψη απάντησης αποδεικνύεται ότι σημαίνει κάτι)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ