Αναφορά σχολίου
Χρυσό μου κορίτσι,

άκουσε κάτι και κρίνε το με τα μάτια της λογικής.

Άνθρωπος που είναι ο σούπερ γ@μίκουλας, όπως αυτός σου αυτοπαρουσιάζεται, έχει κάποια ειδική ανάγκη να κρατάει κάτι που δεν του κάνει, δεν τον καλύπτει, δεν τον γεμίζει 100%; Αφού -υποτίθεται- είναι σούπερ γ@μίκουλας οι εναλλακτικές του είναι άπειρες!
Η πραγματικότητα, κι η κοινή λογική, αποδεικνύουν ότι δεν έχει άπειρες εναλλακτικές. Όπως οι περισσότεροι, μάλλον ζορίζεται να βρει γυναίκα, εξ ου και χρησιμοποιεί αυτούς τους χειρισμούς για να έχει τουλάχιστον κάποια στο stand by για υις κρίσεις υπογλυκαιμίας. Αυτά με τις 2 κοπέλες μην τα πολυχάφτεις (άσε που μπορεί ως κσο escorts να ήταν).

Επομένως δεν έχει καμμία σημασία τι κάνεις, τι δεν κάνεις, τι έχεις, τι δεν έχεις, το θέμα του είναι ατομικό, προσωπικό, νιώθει ανεπαρκής, το να περνάει επομένως το μηνυματάκι του -και καλα!- Πυγμαλίωνα του αναπληρώνει τα κενά στο Εγώ του.

Στον χώρο που γνωρίζω είναι πολύ σύνηθες όποιος δεν βρίσκει να πηδ#ξει να το παίζει πανωχεράς και Πυγμαλίων. Τα θύματα είναι πολλά, επειδή σε πολλές κοπέλες πι γονείς τους δεν φρόντισαν να τους ατσαλώσουν αυτοπεποίθηση από τα 10....

Σούταρέ τον άμεσα κάνοντας ολικό εξαφανιζόλ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ