Αναφορά σχολίου
Έδινε αυτόγραφα, ε; Χα!
...Νομίζω πως το μοναδικό αυτόγραφο που πήρα ποτέ ως παιδί (και έβερ), ήταν αυτό του Αλέξη Μινωτή (για την θυσία του Αβραάμ- Βιτσέντζου Κορνάρου).
Με την Καρθαία ζήλεψα λίγο, οφείλω να ομολογήσω.

Η αλήθεια είναι πως όσοι χώροι θεωρούνται "first class" και υπάγονται στις "ακριβές" κατηγορίες είναι δύσκολο να τους πετύχεις έτσι (off season, καθημερινές; ειδικές καιρικές συνθήκες;) ενώ για τις χαμηλότερες κατηγορίες του 2ευρου, τους άνευ εισητηρίου ή/και τους μη αναδειγμένους/αξιοποιημένους είναι πιο εύκολο obviously.

Έτσι, έχομε δει εκτός άλλων με ελάχιστο ή μηδεν κόσμο: την Ελευσίνα (με ομπρέλες και βροχή βλ. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/64/Αρχαιολογικός_Χώρος_Ελευσίνας_2.jpg), τις Πλαταιές το καταχείμωνο, την αρχαία Πάλαιρο (βλ. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Αρχαία_Πάλαιρος_1.jpg) και την Νικόπολη, στον ίδιο "άξονα" το καλοκαίρι. Το ιερό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης, καλοκαίρι στην Τήνο, νύχτα, όμως, με φακούς κεφαλής. Τον προϊστορικό οικισμό στο Παλαμάρι Σκύρου και πάλι καλοκαίρι, αλλά και τον Ναό Αφαίας στην Αίγινα, καλοκαίρι απόγευμα, που μου έκανε πραγματική εντύπωση που δεν είχε καθόλου κόσμο (βλ.https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/be/Αρχαιολογικός_Χώρος_Αφαίας_2.jpg). Τα αρχαία μεταλλευτικά πλυντήρια στο Λαύριο αρχάς καλοκαιριού (κλειστά, αλλά με υποτυπώδη περίφραξη).
Αμφιαράειο την άνοιξη, μετά το πέρας του ωραρίου επίσκεψης.
Ηραίον Περαχώρας το φθινόπωρο (αν δεν έχεις πάει θα σ' αρέσει, που είσαι και ρομαντικούλης). Ακρόπολη Μεθάνων φθινόπωρο κ.λπ.. Απ' τα αγαπημένα μου δε, το αρχαίο θέατρο Αιγείρας με θέα τον Κορινθιακό στον βορρά (βλ.https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/40/Αρχαίο_Θέατρο_Αίγειρας_2.jpg) και  πλησίον του η μυκηναϊκή ακρόπολη, μη αναδειγμένη και με υπέροχη θέα σε κορινθιακούς και αχαϊκούς όγκους Γης.

Bonus, photo Σουνίο απ' την τελευταία φορά που πήγα: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/Σούνιο%2C_αρχαιολογικός_χώρος_vi.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ