Αναφορά σχολίου
"Δεν έδινε. Εγώ το είχα ζητήσει".
Πλάκα κάνω, προφανώς.

Γκάλης και αρχαιολογία lol. Δεν θυμάμαι καμία ιδιαίτερη λεπτομέρεια για τα του '87 μόνο το ότι υπήρχε, σαφώς, μία ευθυμία κατά την νίκη (και παραλίγο να σπάσουμε τον καναπέ) και ότι επηρέασε κάπως εν γένει τους Έλληνες να ασχοληθούν και με κάτι άλλο πλην του ποδοσφαίρου...
Οφείλω να πάω ειδικά στο Δίον κάποια στιγμή. Σαμοθράκη έχω δει μόνο από τον Μουσείο της Ακροπόλεως στην ανάλογη έκθεση πριν κάποια χρόνια. Λήμνο ήμουν σχεδόν, περίπου στο τσακ να πάω, ξέρω ότι έχει ενδιαφέρον (εικάζω ότι στο θέατρο έχει πέσει μία ανακατασκευή, πλην των πρώτων πωρολιθένιων διαζωμάτων;) ίσως στράβωσε στα μην βολικά ακτοπλοϊκά, ίσως επειδή στερεύουν οι λίμνες το καλοκαίρι (κι έχω μούρλα με τις λίμνες) ή ήθελα να πάω περισσότερο Σάμο αλλά τελικώς πήγα Λέσβο.

Κατά τ' άλλα μιας και λέγαμε για "παιδικές μυθολογίες" εμένα είχε "χτιστεί" πιο νότια. Έχοντας γυρίσει Ελλάδα κι εκείνο το καλοκαίρι ή το επόμενο, κοντά στα 5 έτη δλδ, επισκεφτήκαμε αναμεταξύ άλλων Ολυμπία, Ανάκτορο Νέστορος, Μυκήνες, Επίδαυρο αλλά και Δελφούς. Από τις τότε επισκέψεις, εντελώς αποσπασματικά, θυμάμαι κάποια πράγματα αλλά ότι θυμάμαι είναι imprinted θα έλεγα.

Και μιας και λέγαμε για μυζήθρες, ιδού ολίγος Μυστράς (Μυζηθράς) απ' το 2017:

Θέα στον κάμπο από το κάστρο Βιλλεαρδουίνου:
http://oi65.tinypic.com/34r934p.jpg
Βροχή με την σέσουλα και ομίχλη, απ' την κολώνα κι απ'την χωροτοποθεσία στο μυαλό μου εικάζω πως έχουμε βρει ….καταφύγιο στην Αγ. Σοφία:
http://oi65.tinypic.com/vhe0ix.jpg
…Και το milko ρέει άφθονο:
http://oi65.tinypic.com/21c8t93.jpg
μετά έπαψε η βροχή και ο αέρας και είχε αυτήν την καταπληκτική glistening ατμόσφαιρα και στα καλντερίμια είχαν πέσει σωρός από λιλά άνθη των δέντρων. Ωραία ήταν.

υγ.
Διασκεδαστικό το "αψίκορος", βέβαια, απ' την αρχαία μέχρι την νέα περιέχει την έννοια του ανικανοποίητου, ευμετάβλητου, παράξενου, εύθικτου, ευερέθιστου και οξύθυμου ...πολύ πράγμα, ρε παιδί μου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ