Αναφορά σχολίου
Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου μάθαμε πως:

Το κράτος δε μειώνεται με τίποτα, το δημόσιο δουλεύει ρολόι και όλα γίνονται γρήγορα και ανώδυνα! Δεν το είχα προσέξει.

Οι ακροδεξιοί που δεν θέλουν τις Πρέσπες πήγανε στη νέα δημοκρατία. Λογικό, γιατί οι ακροδεξιοί Όταν νοιώθουν πως χάνουν κάτι ψηφιζου ν μετριοπαθείς φιλελεύθερους.

Μάθαμε πως ο νεοφιλελευθερισμος προκαλεί κοινωνική δυσφορία. Έτσι εξηγείται η άθλια κατάσταση που βιώνει η βόρεια Ευρώπη. Είναι επειδή έχουν και οικονομική ελευθερία και κοινωνικη.


Μάθαμε πως ο Σαμαράς έπρεπε να υποδεχτεί τον Τσίπρα στο Μαξίμου. Επειδή ο Τσίπρας προκάλεσε εκλογές στο κλείσιμο της αξιολόγησης και τίναξε τις προσπάθειες ολόκληρης της χώρας στον αέρα. Το λέει αυτό ο Παπαϊωάννου ενώ αναφέρει στο ίδιο άρθρο πως ο Τσίπρας ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΈΚΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΈΣ. αφού ΥΠΕΚΕΙΨΕ τότε γιατί έπρεπε να ξέρει το Σαμαρά και τον έλεγε δοσίλογο προδοτη;

Αλλά ταυτόχρονα ξεχνάει ο Παπαϊωάννου πως οι ολιγαρχες που αναφέρει στηρίζουν όλοι τον Τσίπρα. Πώς στο μάτι κάηκαν άνθρωποι επειδή ο σχεδιασμός ήταν ανύπαρκτος και πως τα δωράκια στους συνταξιούχους ήρθαν από την υπερφορολογηση των παιδιών τους.

Ξεχνάει επίσης πως 2η ευρωβουλευτής είναι η ακροδεξιά κουντουρα, ο πρώην νδ γεωργουλης και ο Κόκκαλης. Ξεχνάει πως το 5% ΧΑ δεν θα υπήρχε αν ο ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει τη δική, αλλά δεν τον συνέφερε.

Έμαθα κι εγώ μερικά πράγματα, ελπίζω να μάθει και ο αρθρογράφος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ