Αναφορά σχολίου
@Γραφων:

Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ενδοοικογενειακή βία. Αν εννοείτε ότι θα πρέπει να απελαύνονται όσοι εγκληματούν, κάνετε επίσης λάθος. Αυτοί πρέπει να συλλαμβάνονται, να δικάζονται και ΑΝ αποδειχθεί ότι ΔΕΝ είναι αθώοι να τιμωρούνται σύμφωνα με τη νομοθεσία του κράτους. Οι τιμωρίες αυτές εξ' όσων γνωρίζω δεν περιλαμβάνουν την απέλαση για τους έλληνες πολίτες τουλάχιστον.

Υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει σε κάποιον να ασκεί κριτική σε πλευρές της Ιστορίας, πολιτισμού, κοινωνίας της χώρας του, όταν αυτός δεν χρησιμοποιεί βίαιες μεθόδους για να επιβάλει τις απόψεις του; Για τη γλώσσα δεν μπορώ να πω κάτι, δεν γνωρίζω κάποιον που να μισεί (;) τη γλώσσα.

Επειδή τραβάει σε μάκρος η κουβέντα αυτή και δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, θα συνοψίσω λέγοντας ότι εφόσον δεν σας επιβάλλουμε με τη βία τις απόψεις μας για την ιστορία, την πολιτική και οποιοδήποτε άλλη πλευρά της κοινωνική ζωής, εμείς που στεκόμαστε κριτικά απέναντι σε πλευρές αυτών έχουμε δικαίωμα να ασκούμε αυτή την κριτική χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύουμε με απέλαση. Για το καλό όλων μας πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει να παραμείνει έτσι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ