Αναφορά σχολίου
Πιστέψτε με: για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ανδρών, τα καλοκαιρινά κοστούμια ΕΙΝΑΙ ανέκδοτο και οι υποχρεωμένοι από Χ λόγους να τα φορούν, …χαίρουν του (δημοσίως εκπεφρασμένου ή μη) οίκτου των υπολοίπων.

Έχουν οι Γερμανοί και οι Σκανδιναβοί άνεση με το γυμνό ΔΗΜΟΣΙΩΣ όταν ΔΕΝ συντρέχει λόγος;
Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Ημίγυμνους έως γυμνιστές βορειοΕυρωπαίους σε πάρκα, όχθες ποταμών και λιμνών, παραλίες να λιάζονται ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ όταν ο καιρός το επιτρέπει ή το επιβάλλει, σάουνες (όπως έχω ήδη αναφέρει) κι ανάλογες περιστάσεις, ασφαλώς κι έχω δει.
Σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ happenings και διαδηλώσεις διαμαρτυρίας επίσης. Αλλά δεν έχω συναντήσει αθλούμενες γυμνόστηθες έφηβες να παίζουν ποδόσφαιρο ή μπάσκετ δημοσίως ακόμη και με καλό καιρό, σε αντίθεση με εφήβους. Δηλ. όπως ΑΚΡΙΒΩΣ κι εδώ.

ΔΕΝ με ενοχλεί το γυναικείο στήθος.
Ενοχλεί ΠΟΛΛΟΥΣ και ΠΟΛΛΕΣ η επιδεικτική, αναίτια, ενίοτε προκλητική έως επιδειξιμανική επίδειξή του σε χώρους που κάτι τέτοιο δεν συντρέχει/ δικαιολογείται, με ταυτόχρονη απαίτηση αυτό να εκλαμβάνεται σαν …δικαίωμα το οποίο απορρέει από μια κακώς εννοούμενη διεκδίκηση για ισότητα μεταξύ των φύλων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ