Αναφορά σχολίου
Παραλογισμός είναι να μας ενοχλούν οι αλλοδαποί μαθητές που "μπαινοβγαίνουν στα σχολεία της Κυψέλης".

Παραλογισμός είναι να διαμαρτυρόμαστε για την ισοπεδωτική χρήση του όρου "φασίστας" και "ακροδεξιός", ενώ από την άλλη χαρακτηρίζουμε ακρίτως και αδιακρίτως ως «αριστερούληδες» όσους τολμούν να διαφωνούν επιμόνως μαζί μας χωρίς να αποδέχονται την κατήχηση και την αυθεντία μας.

Παραλογισμός είναι να λέμε ότι "η Δημοκρατία έχει όρια αυτοπροστασίας", ότι "ΔΕΝ αποδέχεται τα πάντα" και ότι "έχει μεν όσο γίνεται λιγότερες απαγορεύσεις, αλλά έχει απαγορεύσεις", και από την άλλη να διαμαρτυρόμαστε για τον ορισμό της ρητορικής μίσους και τους περιορισμούς που επιβάλλει η νομοθεσία περί αυτής, λέγοντας πράγματα που πλησιάζουν σε ανατριχιαστικά κοντινή απόσταση με αυτήν ακριβώς την ουσία της έννοιας της ρητορικής μίσους την οποία κατακρίνουμε ως ελλιπή.

Παραλογισμός είναι να λέμε, αναφερόμενοι στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ότι "πρέπει να μιλάμε για τιμωρία πράξεων και όχι ιδεών" και ότι "δεν κυνηγάμε τους (ακρο)δεξιούς αλλά τους βίαιους" και από την άλλη να φτάνουμε στο ευτελές σημείο να εκμεταλλευόμαστε την συγκυρία και να χρησιμοποιούμε τον διασημότερο Έλληνα αθλητή για να προωθήσουμε την ατζέντα μας, ονειρευόμενοι απελάσεις (!) αντιφρονούντων επειδή, πέρα από τις πράξεις (κάποιων εξ αυτών), μας ενοχλούν και οι ιδέες τους. Για να τους κάνουμε και αυτούς μετανάστες. Αναγκαστικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ