Αναφορά σχολίου
Όχι.

Η Αριστερά έχει πολύ συγκεκριμένη ατζέντα για την αλλαγή των νοημάτων των λέξεων. Και βέβαια για συγκεκριμένους λόγους.

Πχ αυτό που αναφέρετε ως φεμινισμός ήταν suffragism. Όχι feminism. Την λέξη feminism την έφτιαξε ο Σαρλ Φουριέ. Μπορείτε να διαβάσετε γι΄αυτόν στο βιβλίο "Αναρχικοί" του Τζέημς Τζολ.

Θέλετε να μιλήσουμε για την έννοια του φύλου και ποιος ιδρώνει για να την αλλάξει;

Θέλετε να πούμε ποια πολιτική παράταξη έχει απαλείψει την έννοια του "λαθρομετανάστη" ή του "παράνομου μετανάστη" και αναφέρει φλου "μετανάστες";

Άλλο όταν αλλάζουν από κάτω οι έννοιες, ως κοινωνική ανάγκη, και άλλο όταν γίνεται μετά από κεντρικό σχεδιασμό. Ξέρετε από κεντρικό σχεδιασμό; Ποια πολιτική παράταξη εχει εμμονή με αυτόν;

Ρητορικά τα ερωτήματα προφανώς.

Πάμε στη ΧΑ.

Δεν έγινε η ΧΑ κυβέρνηση. Δεν κυβέρνησε η ΧΑ. Η ΧΑ ήταν μια βίαιη και γκαγκστερική αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που είχε απολογητές-μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν (Λάμπρου) και έναν πρωθυπουργό που ως 16χρονος με την αφίσα του Τσε δήλωνε ότι "θάλασσες δεν έχουν σύνορα".

Δεν έχω κανέναν πρόβλημα να μετρήσουμε νεκρούς ή τραυματίες από το 1974 και μετά και να βρούμε ποιοι φάγαν περισσότερους.

Οι ΧΑίτες ή αυτοί που τάχα-μου-δήθεν είναι «υπέρμαχοι τη εξάλειψης των εθνών-κρατών και της δημιουργίας μιας παγκόσμιας ομοσπονδίας στηριγμένης στην αδερφοσύνη μεταξύ των ανθρώπων»;

Η ΧΑ γιγαντώθηκε όταν στους δρόμους κυβερνούσε το μπάχαλο λογικής που έφερε τον Σύριζα της Α' Διακυβέρνησης στην εξουσία (αυτό Λαπαβίτσα και Λαφαζάνη, της Ραχήλ και της Ζωίτσας).

Αυτόν του "ραντεβού στα γουναράδικα", ως ευθύ κάλεσμα για εμφύλιο, για όποιον θέλει ακόμα να θυμάται.

Η ΧΑ γιγαντώθηκε από την απουσία πολιτείας τον Δεκ. του '08, από τη ανοχή στο επετειακό μπάχαλο κάθε 17Ν και κάθε τέλη Δεκέμβρη. Η ΧΑ συνεργάστηκε με τους ίδιους που κάναν τα μπάχαλα (πάνω και κάτω πλατεία).

Ποια είναι η στρεψοδικία;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ