Αναφορά σχολίου
5. Ουδεποτε ειπα οτι ΧΑ δημιουργηθηκε απο την ακροαριστερα. Ειπα οτι ηρθε και ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ στο προσκήνιο όμως από αυτή.

Εδώ πάντως έχετε ένα δίκιο. Το κραχ οδήγησε τον Χίτλερ στην εξουσία. Στην Ελλάδα η πτώχευση έφερε τον Τσίπρα.

Η ανέχεια φέρνει στο προσκήνιο τα άκρα. Και ο κάθε λαός εκλέγει, γιατί με εκλογές βγήκε και ο Χίτλερ, το ακρο που του πάει.

6. Κάποτε, ναι, πρεπει να μετρήσουμε και το αίμα.

Να δούμε αν η στήριξη του πρώην ΓΓ της ΕΣΗΕΑ στην αποστολή βόμβας στον Παπαδημο συντελεί ή οχι στην ανοχή της κοινωνίας στην ακροαριστερή βία και παράλληλα ριζοσπαστικοποιεί προς τα δεξιά ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος.

Να δούμε αν αρθρα σαν και αυτό στέλνουν κόσμο στην ακραία δεξιά. Αν οπλίζουν με αγανάκτηση κάποια ακροαριστερά μυαλά. Μυαλά από τα οποία ήδη έχουμε υποφέρει παρά πολύ για να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.

Και αναφορικά με τις μπούρδες περί θρησκευτικού ζήλου.

Ναι έχω θρησκευτικό ζήλο με τη νομιμότητα και τη δημοκρατία. Ξέρω ότι ενοχλούν και τα δύο. Γιατι πως αλλιώς ο Ρουβίκωνας θα κάνει "δράσεις" ή "παρεμβάσεις";

Δεν ξέρω από που είστε ούτε που κατοικείτε.

Ξέρω όμως ότι η πόλη μου, η Αθήνα, έχει υποστεί τόσες φθορές όσες έχει υποστεί από την ακροαριστερά τα τελευταία 10 χρόνια όσες οριακά είχε υποστεί από τους Ναζί.

Δεν ανέχομαι κανέναν να λιβανιζει τα κενά πρακτικής σημασίας συνθήματά της. Δημοσιογράφο, σχολιαστή, πρωθυπουργό ή τον θεό τον ίδιο.

Δεν ανέχομαι τις κενές αερολογίες που έδωσαν το ιδεολογικό άλλοθι στους βιαστές την Αθήνας τον Δεκέμβρη του 2008 και στους ψηφοφόρους της ΧΑ.

Η μπούρδα θα απαντιέται. Φτάνει. Ως εδώ.

Η συστηματική στρεψοδικια και αερολογική συνθηματολογία της ακροαριστεράς θα απαντιέται από εμένα όσο δύναμαι.

Ξέρω ότι όσο συμβαίνει αυτό θα εμφανίζονται λογαριασμοί που θα ασχολούνται αποκλειστικά με εμένα (είστε ο 3ος). Δεν με νοιάζει.

Δεν θα μένει τίποτα που να κλείνει το μάτι στο μπαχαλακι αναπάντητο.
Γκωσαμε 40 χρόνια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ