Αναφορά σχολίου
Το ότι όλοι όσοι αναφέρεις είναι αθλητές δεν σε προβληματίζει; Όλοι οι υπόλοιποι εγχρωμοι που δεν έχουν το ταλέντο να παίξουν επαγγελματικά μπάσκετ τι αντιμετώπιση έχουν;

Όσον αφορά στις γυναίκες διαιτητές θέλω να πω το εξής. Εγώ βλέπω μπάσκετ φανατικά. Παναθηναϊκός είμαι αλλά μου αρέσει να βλέπω όσο περισσότερους αγώνες Ευρωλιγκας προλαβαίνω. Όταν δεν είμαι σπίτι μπαίνω σε κάποια αθλητική ιστοσελίδα για να βλέπω σε live μετάδοση τουλάχιστον το σκορ.

Η μοναδική γυναίκα διαιτητής μέχρι πέρυσι ήταν η Ανν Παντερ. Κάθε φορά που σφυριζε σε κάποιον αγώνα έχει τύχει να μπεις σε κάποια ιστοσελίδα να δεις τι γράφανε οι σχολιαστές; Από πουτανα μέχρι αγαμητη την λέγανε και ότι πρέπει να πάει να πλύνει κανένα πιάτο! Αν ένας άνδρας διαιτητής έκανε λάθος ήταν απλώς ένα λάθος. Αν έκανε εκείνη ήταν άχρηστη που τι δουλειά έχει με τη διαιτησία.

Και για να καταλήξω κάπου. Ναι οι γυναίκες κατά μέσο όρο ασχολούνται με το μπάσκετ που αναφέραμε τώρα λιγότερο από τις άνδρες. Αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος που είναι πολύ λιγότερες οι γυναίκες διαιτητές από τους άνδρες. Ως προς αυτό συμφωνώ μαζί σου.

Αυτό είναι όμως μόνο ένας παράγοντας. Η αντιμετώπιση που θα έχουν και ο σεξισμος που θα υποστούν είναι ένας άλλος επίσης πολύ σημαντικός! Αυτό είναι το θέμα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ