Αναφορά σχολίου
Μου αρέσει να μιλάω μόνο για θέματα που γνωρίζω.

Αναφορικά με τη "μακεδονική" εν Ελλάδι μειονότητα μιλάμε για τους ανθρώπους που κατέβηκαν ελεύθερα σε εθνικές εκλογές, με το δικό τους κόμμα, και πήραν λιγότερες από 1200 ψήφους στη Φλώρινα*. Όσους δηλαδή χωράει το γήπεδο του Σπόρτιγκ. Έτσι για να έχουμε τάξεις μεγεθών. Μιλάμε για τους ανθρώπους που συνεργαστήκαν με το ΑΚΟΕ μπας και πάρουν κάνα χιλιάρικο ψήφους παραπάνω με το άλλοθι της "διαφορετικότητας".

Τώρα αναφορικά με το με γεγονός ότι έχει λάβει χώρα μία άτυπη ανταλλαγή πληθυσμών στις χώρες της βαλκανικής με σκοπό τη δημιουργία ομοιογενών κρατών αυτό ούτε είναι κάτι νέο ούτε είναι μυστικό ούτε είναι κάτι που έχει οφελήσει το έθνος μας.

Υπήρχαν Έλληνες από τον Πύργο (σημερινό Μπουργκάς) μέχρι το Μοναστήρι (σημερινή Μπίτολα) και από τη Ρουμανία μέχρι τον την Χερσώνα.

Τέλος, περί "εξεγερσιακής δυναμικής" τι να πει και η πλειοψηφία που ήταν κατά... Από τη μία είχαμε τα αναρχοσυριζολαλά από την άλλη τους φρεσκοκουρεμένους ΧΑίτες και στη μέση ένα 60% (από ΔΗΜΑΡίτες και ΝΔίτες μέχρι ΠΑΣΟΚους και ΠΟΤΑΜΙσιους) που ήθελε κανονικότητα. Έτσι τυραννιέται η πλειοψηφία από οργανωμένες και φωνακλάδικες μειοψηφίες. Για αυτό το 60% κουβέντα ποτέ. Από κανέναν... Πάντα για αυτούς που θέλαν την εξέγερση θα λέμε. Για το 20-30%...

---------
* https://www.protothema.gr/politics/article/896642/euroekloges-2019-stasimo-para-tis-prespes-to-filoskopiano-ouranio-toxo/

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ