Αναφορά σχολίου
Τουρισμός στην Ελλάδα == Αρπαχτή + Φοροδιαφυγή + Καταστροφή περιβάλλοντος + Παρασιτισμός ( * )

Τα υπόλοιπα περί μιλλένιαλς που θα μας ινφλουενσάρουν για να κάνουμε ρημπράντιγκ είναι μαρκετινίτιστικα μπλαμπλα για να βγάλουν φράγκα οι εγκζεκιουτιβς στα συνέδρια.

Το (δήθεν) success story του τουρισμού βολεύει τις κυβερνήσεις γιατί πέρα από τον συρφετό των ξεσαλωμένων ούννων που αυξάνεται κάθε χρόνο, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ στην ελληνική οικονομία που να δικαιολογεί πανηγυρισμούς.
Βολεύει επίσης τον τυπικό νεοέλληνα με το αιώνιο όνειρο της εύκολης αρπαχτής στο dna του.

Οπότε φάτε ρημπράντιγκ και μιλλένιαλς και βαριά βιομηχανία στην μάπα, για να μην καταλάβετε ότι στην πραγματικότητα είσαστε τα κορόϊδα που πληρώνουν για να τρώνε οι επιτήδειοι.

( * ) Παρασιτισμός είναι να απομυζάς πόρους χωρίς να είσαι ωφέλιμος.
Ο τουρισμός απομυζά ένα τεράστιο κομμάτι από υποδομές (που τις πληρώνουμε όλοι μας) και δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στο κοινωνικό σύνολο.

Το 2004 (ολυμπιάδα) είχαμε 13εκ τουρίστες και 10 δις έσοδα.
Το 2018 είχαμε 30 εκ και 16 δις.

Που σημαίνει ότι οι μεθυσμένοι βάνδαλοι αυξήθηκαν κατά 150%.
Καταναλώνοντας 150% παραπάνω τις υποδομές που εμείς πληρώνουμε και γεμίζοντας την χώρα μας με 150% παραπάνω σκατά, σκουπίδια και τσιμέντο.
Τα έσοδα (για την κοινωνία) αυξήθηκαν 60% - και αυτά με το ζόρι.

Τα παραπάνω νουμεράκια προέρχονται από τις επίσημες εκθέσεις της ΤτΕ. Οχι από τα δελτία τύπου των ξενοδόχων, που μας αραδιάζουν απιθανοτρισεκατομμύρια βγαλμένα από το πουθενά.

Υ.Γ. Το κερασάκι: Μας πουλάνε φούμαρα για δεκάδες δισεκατομμύρια που δήθεν φέρνει ο τουρισμός. Και μόλις χρεωκόπησε η Τομας Κουκ (που τους κόστισε ΜΑΧ μισό δις, όπως λένε οι ίδιοι) γεμίσαμε κραυγές αγωνίας, απειλές χρεωκοπίας, βιβλικές καταστροφές και λοιπά σπαραξικάρδια.

Δηλαδή οι ίδιοι μας λένε ότι εδώ και 10 χρόνια έχουν βγάλει 250 δις (η ΤτΕ λέει 150 δις) και μόλις χάσουν 0,5 δις από μια τυχαία αναποδιά σαν την Τόμας Κουκ τρέχουν στο κράτος - δηλαδή εμάς - να τους σώσει.
Μαντέψτε ποιός θα τους πληρώσει (πάλι).

Αναρωτηθήτε τώρα ποιός ακριβώς είναι ο ηλίθιος της ιστορίας.
Και προ παντός μην ξεχνάτε το ρημπράντιγκ κι τους μιλλένιαλς, από αυτά θα σωθούμε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ