Αναφορά σχολίου
Η Ελλάδα του σήμερα, θέλει τους ανηλίκους μακρυά από αυτές τις ''αισχρές'' ταινίες βίας. Τα παιδιά δεν χρειάζεται να δουν ταινίες για να μάθουν τι εστί βία, αρκεί να ανοίξουν τα δελτία των 20:00, εκεί θα δουν αληθινή βία, βία που πηγάζει από άρρωστα μυαλά (πιο άρρωστα από την πληγωμένη ψυχοσύνθεση του Τζόκερ). Εάν έβλεπαν την ταινία ''τα παιδιά'', ίσως μάθαιναν να σέβονται και να βοηθούν άτομα τόσο με ψυχικές ασθένειες, όσο και με άλλα προβλήματα για να μην δημιουργηθούν άλλοι ''Τζόκερ''.

Μακρυά από τα παιδιά λοιπόν αυτά τα αίσχη, ας αποχαυνωθούν με τα ''πρωινάδικα'', τα τηλεπαιχνίδια και τις σαπουνόπερες, να μεγαλώσουν μία ζωή ''φυσιολογική'', στην λήθη που θα τους εισάγει αυτή η σάπια χώρα. Για να μπορούν να κλωτσήσουν τον ''τρελό της γειτονιάς'', να ακρωτηριάσουν το αδέσποτο ζωάκι, να κοροϊδέψουν τον ''ανάπηρο'', να δείχνουν τον ''καθυστερημένο'' με το δάχτυλο.

Η ταινία είναι επικίνδυνη και βίαιη. Οι πολίτες αυτής της χώρας κατεβάζουν παραστάσεις που θεωρούν ανήθικες και οι αστυνομικοί πλέον επιβάλλουν τον νόμο απομακρύνοντας ''τα παιδιά'' από το να ''εκτεθούν στην βία''. Ξεχνούν ότι συνάδελφός τους είπε κάποτε ότι η αστυνομία θα κυβερνά με την ισχύ των γκλοπ, ξεχνούν ότι αστυνομικοί προπηλάκισαν gay ζευγάρι, ξεχνούν ότι αστυνομικός ονόμασε ανθρώπους ''σκουπίδια και σκόνη''.

Μπράβο τέλος στο υπουργείο πολιτισμού, γιατί εάν δεν είναι πολιτισμένη η όλη κατάσταση τότε τί άραγε είναι;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ