Αναφορά σχολίου
Όχι αγαπητ@ μου, προφανώς και δεν εννοώ αυτό, αλλά απαντώ στο:

"στην πράξη στα σεξουαλικά του ζητήματα καμία δεν τον βοηθούσε" ...του μεσιέ από κει πέρα (ο οποίος είναι ο πλέον γνωστός για τις τρολοειδείς/μισογυνιστικές του απόψεις στις "εξομολογήσεις" βλ. και παρακάτω) απαντώ και σε όλα τα "καλά παιδιά" που παραπονιούνται για το πόσο "καλά" είναι και γιατί δεν τους "κάθονται" οι (κάρχιες) γυναίκες κι έχουν γνώμη-τροχονόμου σε ποιους θα έπρεπε να "κάθονται".

Οι γυναίκες, λοιπόν, (και οποιοσδήποτε Άνθρωπος) δεν θα έπρεπε να είναι, ούτε να νοούνται πως έχουν την υποχρέωση να είναι ο σεξουαλικός "ερυθρός σταυρός" ΚΑΝΕΝΟΣ, αρτημελή ή μη αρτημελή. Όχι λύπηση, όχι οίκτος. Ισότιμες σχέσεις, σε όποιο συνδυασμό και ξηγημένα πράγματα.

------
Κι όταν ο μεσιέ "lone_wolf", που λέει αυτά:

1."Οι δουλειές του σπιτιού είναι αποκλειστικά δική σας δουλειά. Ακόμα και τίποτα να μην έκανε ο φίλος σας να καθόταν όλη μέρα στον καναπέ και να έβλεπε αθλητικά οι δουλειές του σπιτιού όπως και το μαγείρεμα είναι ευθύνη της γυναίκας.
υγ. Και μία συμβουλή μην του κολλάτε και πολύ ,κανείς άντρας δεν θέλει υστερίες, και κάντε και τον σταυρό σας που έχετε την τύχη να έχετε άντρα στον καναπέ σας."
+

2."Όσο αυτή την στιγμή ονειρεύεσαι κοπέλα γλυκιά και ευγενική αυτές βγάζουν τα μάτια τους δεξιά και αριστερά με δικά τους κριτήρια. Ποιός έχει το πιο ωραίο αυτοκίνητο, ποιός είναι ο πιο πλούσιος,ποιος είναι ο καλύτερος χορηγός,ποίος θα παρτάρουμε μαζί όλο το βράδυ. Καμία δεν θα έρθει και θα σου πεί αχ γλυκούλη μου έλα εδώ πάμε σπίτι μου να τα πούμε,να σου βγάλει την μπλούζα της και να σου δώσει να δοκιμάσεις. Είναι τόσο ποταπά τα κριτήρια που μια γυναίκα διαλέγει σύντροφο που πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθείς.
+

3.δεν υπάρχει μια ελάχιστη μορφή πατριωτικού αισθήματος;; Οι ισραηλινοί πώς το έχουν δηλαδή στην χώρα τους;;Κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζουμε για κάποια κάποιον που ερωτεύτηκε ξένη ξένο
+

4."Ενα μεγάλο κομμάτι αντρών θα μείνει γεροντοπαλίκαρα όχι απο επιλογή αλλά γιατί το γυναικοκρατούμενο σύστημα θα τον ωθήσει εκεί."

...ταυτόχρονα λέει: "στην πράξη στα σεξουαλικά του ζητήματα καμία δεν τον βοηθούσε" ...τον εαυτό του σκέφτεται, όχι τα ΑμεΑ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ