Αναφορά σχολίου
Λίγο πιο κάτω από τη γειτονιά μου είναι ένα υποκατάστημα της Λαϊκής και στο απέναντι πεζοδρόμιο ο ποδηλατρόδρομος και χώρος για τους πεζούς και τα τετράποδά τους.

Εγώ, για λόγους υγείας του παιδιού μου, δεν μπορώ να απομακρύνομαι από το σπίτι και κάνω βόλτα στο μικρό τετραγωνάκι που είναι αντίκρυ από τη ΛαϊκΉ.

Προ μηνών, κατά τις δέκα το πρωί, περνώντας από εκεί, άκουσα από απέναντι ένα πνιγμένο μεγαθόρυβο και μετά ένα πυροβολισμό, και τα μισά σκάγια τσάκισαν τα διπλανά μου κλαδιά, έξω από το Γυμνάσιο. Κοιτάζω και βλέπω τρεις μασκοφόρους κλπ κλπ κλπ...

Είχανε κλέψει με κυνηγετικά όπλα το υποκατάστημα και πριν φάω ξυστά τον πυροβολισμό, είχανε πυροβολήσει, φεύγοντας, και μέσα στο υποκατάστημα, σακατεύοντας τα πόδια της διευθύντριας.

Στην αστυνομία δεν είπα τίποτε, γιατί απλούστατα το μόνο που είδα ήταν ο... αέρας από τα σκάγια.

Το λοιπόν, μάγκες μου, χέστηκα πάνω μου και από τότε, κάθε φορά που περνάω έξω από τράπεζα, τρέμει η ψυχή μου και εδώ, στην Κυρηνείας (στο Πλατύ της Λευκωσίας μένω - αν θέλετε λεπτομέρειες, στη διάθεσή σας) εδώ λοιπόν στη Λεωφόρο Κυρηνείας έξω από το σπίτι του είναι γεμάτο τράπεζες!!!

Να μη σας τύχει ποτέ να δείτε οπλοφόρους. Δε φοβήθηκα τόσο για μένα, όσο για το τι θα είχε απογίνει το άρρωστο παιδί μου, αν με είχανε τσακίσει τα κωλόπαιδα που ληστέψανε την τράπεζα.

Εν πάση περιπτώσει, δεν μπορώ να είμαι επιεικής με ληστές που κουβαλάνε αυτόματα.

Αν όντως τα παιδιά που συνελήφθηκαν είναι οι ληστές και τρομοκράτες, αν όντως είχανε και όμηρο, αν όλα αυτά αποδειχθούν κατά την ακροαματική διαδικασία, κανείς δεν θα νοιαστεί το βρομόξυλο που (κακώς) φάγανε. Όπως και κανείς δεν νοιάστηκε για τον απάνθρωπο τρόπο που παρθηκαν τα στοιχεία από τον τραυματισμένο βομβιστή και τρομοκράτη Ξηρό και εξαρθρώύηκε την 17 Νοέμβρη. (Ακόμη και το ΕΔΑΔ τον έγραψε στα...)

Να δούμε τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για τις σε βάρος των παιδιών κατηγορίες.

Αν αποφανθεί ότι τα παιδια με τα όπλα είναι οι ληστές τρομοκράτες με τα αυτόματα, τότε να ξέρετε ότι θα φάνε ισόβια (σύμφωνα με το νέο νόμο).

Όσο για το ξύλο που φάγανε, σύντομα θα ξεχαστεί. Άσε που το εν λόγω ξύλο, μπροστά στην... ανάκριση και στα ψυχολογικά της τερτίπια, είναι απλή... οδοντόκρεμα.

Υπομονή μέχρι τότε και καλώς διαμαρτύρονται, όσοι διαμαρτύρονται για το ξύλο που δόθηκε, αλλα δύσκολα απόδεικνύεται (όταν είσαι μόνος σου και σε κοπανάνε, είναι ο λόγος σου εναντίον του λόγου των άλλων - ποιον θα πιστεψουν)

Με εκτίμηση,
Κάπα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ