Αναφορά σχολίου
Ποιοί όμοιοί μου μωρέ sitarcos; Ποιά διαστρέβλωση της πραγματικότητας; Για ποιούς αναρχικούς μιλάς που τους κάναμε "εμείς" ήρωες;
Έχεις συνειδητοποιήσει τι έκαναν τα παιδιά αυτά και γιατί τους συλλάβανε;
Αν είναι τρομοκράτες ή όχι θα το κρίνει η Δικαιοσύνη.
Προς το παρόν όμως, τους πιάσανε μετά από θρασύτατη δίδυμη ληστεία, οπλισμένους με καλάσνικωφ μεγαλύτερα από το μπόι τους, αφού είχαν απειλήσει και τρομοκρατήσει υπαλλήλους και πελάτες και αφού είχαν πάρει όμηρο έναν αθώο γιατρό, που έβαλαν τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο.
Αν τους έδειραν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη, είπαμε, είναι καταδικαστέο.
Θέλω να ξέρω, αν δεν είχαν τα σημάδια της κακοποίησης, πάλι θα τους δικαιολογούσες;
Βλέποντάς τους πάλι απόψε στις ειδήσεις να τους τραβολογάνε οι αστυνομικοί, που φαινόταν τεράστιοι μπροστά τους, αναρωτήθηκα πάλι τι πιστεύουν ότι κάνουν με τις ανδραγαθίες τους αυτά τα παιδιά. Μήπως ότι θα σώσουν την κοινωνία; Αν ναι, είναι μεγάλη αφέλεια.
Τα πρόσωπά τους είναι σχεδόν παιδικά (εκτός από του "τοξοβόλου") και δεν έχουν τη φάτσα εγκληματιών.
Ακόμα και οι μάρτυρες λένε ότι ο ένας τουλάχιστον, μάλλον ο Ρωμανός, ήταν ήπιος, σχετικά ευγενικός και προσπαθούσε να τους καθησυχάσει ότι ήθελαν μόνο τα λεφτά.
Νομίζω ότι έχουν παρασυρθεί και δεν έχουν καταλάβει πού μπλέξανε. Όταν θα καταλάβουν ότι καταστρέψανε τη ζωή τους για βλακείες, ίσως να είναι πολύ αργά.
Όσο για τον άτυχο Αλ.Γρηγορόπουλο, καλά θα κάνετε να μην τον χρησιμοποιείτε ούτε εσείς που στο όνομά του εξυμνείτε τους μπαχαλάκηδες ούτε οι ανεγκέφαλοι που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους, επειδή ο Ρωμανός ήταν φίλος του και ήταν μπροστά στη δολοφονία. Είναι γελοίο να ισχυρίζονται ότι από τότε ήταν ανακατεμένα τα παιδιά με τρομοκρατία.
Αλλά μην προσπαθείτε κι εσείς να εκμεταλλευτείτε το δολοφονημένο παιδι ρίχνοντας την ευθύνη για τον φόνο στην υπόλοιπη κοινωνία. Όλα έχουν όρια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ