Αναφορά σχολίου
Οι (πνευματικοί;) άνθρωποι, στερημένοι πλέον απο έμπνευση, μη έχοντας να πούν ή να γράψουν κάτι αξιόλογο, πιπιλίζουν την ξενοφοβία για να μένουν στην επικαιρότητα, σημεία των καιρών.

Η μεγάλη μου απορία είναι, πού ήταν όλοι αυτοί οι (πνευματικοί;) άνθρωποι τόσα χρόνια, που το κράτος είχε ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα, που υπέγραφε την Δουβλίνο 2, που αλλοτριώνονταν η Ελληνική κοινωνία απο τις πιστωτικές κάρτες, και τα καταναλωτικά δάνεια, που η κάθε κατίνα έπαιρνε αλλοδαπή για τις δουλειές στο δυάρι που έμενε, για να την λέει ΚΥΡΙΑ, χωρίς φυσικά να πληρώνει ασφάλεια, (όπως και ο υπουργός εργασίας Πολύδωρας, αλλα και άλλοι πολιτικοί λεβέντες υπέρμαχοι των μεταναστών, αλλα και ο φυρερίσκος), τί πρότειναν και τι έκαναν για να σταματήσει αυτή η αλλοτρίωση; Προφανώς ζούσαν στον δικό τους κόσμο.
Στις δύσκολες στιγμές πάντα οι αδύναμοι την πληρώνουν. Τώρα που το ευρωπαϊκό καράβι έπεσε στην ξέρα, οι βόρειοι κατηγορούν τους τεμπέληδες νότιους, οι νότιοι τους μετανάστες, οιμ μετανάστες ποιόν να κατηγορήσουν; Τελικά, οι απόκληροι αυτού του κόσμου φταίνε για όλα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ