Αναφορά σχολίου
Ό,τι λες ειδικά αν είναι grey area και χαρακτηρίζεται ξενοφοβικό, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και σε ποιά χρονική περίΟδο το λες. Όσα είπε η Δημουλά, ήρθαν σε μια στιγμή που υπάρχει ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ στην Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τόσους στίχους για την ΑΓΑΠΗ είναι απαράδεκτο να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στη χώρα και να μιλά με τέτοια αφέλεια. Εγκληματική κιόλας. Έχει ευθύνη ως πνευματικό πρόσωπο που εμπνέει κόσμο. Όχι απλά επηρέαζει. Εμπνέει. Και αυτό έρχεται ενώ λίγες μέρες μονάχα πρίν μιλάγαμε για Μανωλάδες (talk about BAD timing).

Μας ζητήθηκε Σφακιανάκηδες, Τράγκες να τους αντιμετωπίσουμε ως γραφικούς. Μας ζητήθηκε να βλέπουμε τις διακοπές του Κασιδιάρη με την Παπαχρήστου στο STAR ως μια lifestyle είδηση που δεν θα φέρει την καταστροφή. Μας ζητήθηκε να βλέπουμε "ανθρώπινες" συνεντεύξεις του Κασιδιάρη. Μας ζητήθηκε να βλέπουμε τον Μιχαλολιάκο να βγαίνει 2 φορές σε συνεντεύξεις λάδι και να λέμε δώσε τόπο στην οργή. Κακός χειρισμός. Μας ζητήθηκε να μην είμαστε αυστηροί με την Παπαχρήστου. Μην της καταστρέψουμε την καριέρα. Μας ζητήθηκε να μην είμαστε αυστηροί με τον Κατίδη. Παιδί είναι (20τόσο). Τώρα μας ζητούν να μην είμαστε αυστηροί με την Δημουλά. Είναι μεγάλη. Προσωπικά δεν αντέχω άλλο. Σαν άνθρωπος δεν αντέχω άλλο τόσο μίσος. Θέλω λίγη αγάπη στην κοινωνία. Όχι τόσο μίσος. Και το μίσος ανθρώπινο συναίσθημα είναι. Δεν είναι εξωγήινο. Και είναι εξέλιξη του φόβου. Ναι αλλά επιβαλλόμαστε στα συναισθήματά μας. Διαφορά να δώσουμε συγχωροχάρτι και στον παιδόφιλο. Και αυτός σε συναισθήματα ενέδωσε. Άρρωστα αλλά επίσης ανθρώπινα. Για τον Θεό δεν είναι ο 666 η Δημουλά. Δεν το ισχυρήστηκε κανένας. Και η κριτική που της ασκήθηκε δεν εμπεριήχε μίσος ή καν εμπάθεια άσε που σχεδόν δεν υπήρξε. Και φυσικά από ένα χοντρό σφάλμα δεν αναιρείται ό,τι έχει γράψει. Αλίμονο. Αλλά που να με πάρει, πάνε όλοι να της σβήσουν ακόμα και αυτό το ολίσθημα. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Δεν το δέχονται. Θα γραφτούν τα πάντα. Στεναχωριέμαι. Και για τους ανθρώπους και για όλα όσα ζούμε και για το ότι χάθηκαν οι φωνές που δεν φοβούνται να κοντραριστούν ανοιχτά με το λάθος. Ακόμα και αν αυτό εκφράζεται από σημαντικά πρόσωπα. Ό,τι σχόλιο έχω διαβάσει από τον λογοτεχνικό κόσμο, είναι υπέρ της.

Στα της απάντησής της (γιατί η κοροϊδία πρέπει να τελειώνει και αν θέλεις να λες την γνώμη σου να τη λες και να μην παίρνεις τίποτα πίσω).

Αμυντική στάση και η απάντηση του πνευματικού ανθρώπου είναι ότι ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. Παπαπαπαπα. Σαματάς. Προσπαθεί να τα μαζέψει, εγω δεν είμαι ρατσίστρια και μπλα μπλα μπλα.

Αν παραποιήθηκαν δηλώσεις της και τελικά είναι αντίφα η Κική, να κάνει μήνυση τόσο στη Δαμιανίδη προσωπικά, όσο και στην Εφημερίδα των Συντακτών και να απαιτήσει ανάκληση του κειμένου, διόρθωση και δημόσια συγνώμη. Τόσο απλά. Ή τα είπες ή δεν τα είπες. Αν δεν τα είπες και έχουν αλλαχτεί ή είναι out of context υπάρχει νομική οδός. Όχι άλλα σουπα μούπες, δεν εννοούσα αυτό. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό από τη Δημουλά. Γιατί η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ είναι... ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ. Ήξερες τι είπες, πως, που και πότε. Αν σου έριξαν λάσπη να αποκαταστήσεις την αλήθεια. Το χρωστάει όχι μόνο στον εαυτό της αλλά και σε εμάς τους αναγνώστες της εφημερίδας. Να ξέρουμε αν οι συντάκτες της μας κοροϊδεύουν. Δεν μπορείς να λες δεν τα είπα και να αφήνεις έκθετη την δημοσιογράφο έτσι απλά. Νομική οδός.

ΥΓ. Πέταξε και ένα δεν σέβονται την ηλικία μου (Ε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ)
ΥΓ2. Πέταξε και ένα για νόμπελ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ