Αναφορά σχολίου
H ανυπακοή στα λεωφορεία πάντως αν γίνεται, είναι προς τιμήν τους. Το μέτρο είναι απαράδεκτο. Και είναι απαράδεκτο γιατί όσοι το ακούν ξεχνούν φυσικά μια σημαντική ομάδα συμπολιτών μας. Τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αναπηρικό καροτσάκι. Πως θα ανεβεί από την πρώτη πόρτα ένας άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι; Και μετά, αν ο οδηγός ανοίξει τις πίσω, ποιός εμποδίζει και κάποιον άλλον να περάσει και με ποιό δικαίωμα και με ποιά μέσα ακριβώς; Και αν όλα τέλοσπάντων λειτουργήσουν και πάλι, γιατί κάποιοι από πίσω και κάποιοι από μπρός (σαν πορνό ακούγεται αυτό); Ποιός το κρίνει; Αυτό με την μπροστινή πόρτα είναι ανόητο και προχειρότητα. Την ίδια στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν συχνά τα ΜΜΕ και δεν έχουν να πληρώνουν τόσα εισιτήρια. Πραγματικά δεν έχουν. Τι να κάνουμε. Υπάρχουν και αυτοί. Τι θα γίνει δηλαδή; Ας μην έφταναν εκεί που την έφτασαν την τιμή. Και μη μου πείτε ότι η τιμή ανέβηκε επειδή δεν χτυπάει ο κόσμος. Έλεος. Αυτά είναι για παιδάκια.

Έχει πόρτες πίσω, θα μπώ από αυτές. Και θα χτυπήσω τικετόνι, αλλά από αυτές θα μπώ. Επειδή τις έχει. Όποιος θέλει ας προσπαθήσει να με σταματήσει. Προτείνω σε όλους να κάνουν το ίδιο

ΥΓ. Μιας που επιτρέπεται να μπαίνεις μόνο από την μπροστινή πόρτα, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επίσης βγαίνεις μόνο από αυτήν και γίνεται χαμός; Καταλαβαίνετε πόσο κρετινίστικο και ημίμετρο είναι. ΗΜΙμετρο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ