Αναφορά σχολίου
Μακάρι να μου τύχαινε κατι τέτοιο .Με τα νεύρα πού'χω αυτόν τον καιρό, και μήν βιαστήτε να πιστέψετε οτι θα τον
αρπάξω. Ειναι απλή,διασκεδαστική,διαδραστική και ειρηνική η λύση . Λοιπόν.Του κλείνω κατ'αρχήν την εξοδο με το δικό μου αυτοκίνητο,στην συνέχεια ανεβαίνω στο σπίτι μου και βάζω στο full to stereo-κατά προτίμηση rock στο repeat,σιγουρεύεμαι οτι πήρα το smart-phone, κλειδώνω το σπιτι και πάω στο απέναντι καφέ.Δίνω το smart αφού του κλείσω το Ring σε όποιον γνωστο βρώ ,και του λέω οτι είναι η ευκαιρία του να γίνει Hidden operater. Παραγγέλνω δύο 5πλούς freddo-δεν σκέφτομαι όοοχι τα 8 γιούρια- θα τούς κεράσουν έτσι και αλλιώς αφού θα γελάσουν κι αυτοί με την ψυχή τους ,πράγμα πολύτιμο και σπάνιο στις σκυθρωπές μέρες που ζούμε.Μολις εμφανιστεί ο τύπος και αρχίζει να με ψαχνει πατάω το Rec στο video του smart και το δίνω στον γνωστό ο οποίος θα πάει να δεί και καλά τι γίνεται. Αφού κανα μισάωρο μετά καταφερει να μπει στην πολυκατοικία -μαζι του κι ο γνωστός μου με το τηλέφωνο και καλα στο χερι -να "γραφει" και αρχίζει να βαράει το κουδούνι μου ασταματητα σίγουρος πλέον οτι είμαι μέσα.Αν την δεί να φυγει συντομα ο γνωστός θα τον προτρέψει να επιμείνει
λέγοντας του "μεσα θα είναι αυτός μαζευεται νωρίς σπιτι, βαζει δυνατα μουσική την πεφτει στο καναπέ και πινει κανα 2 -3 ποτακια -θα τον έχει πάρει ο ύπνος.Εγώ στο μεταξύ κάτω στο cafe βρίσκω την ευκαιρία να την πέσω στο πιο "υποσχόμενο γλυφιτζούρι" ,με μια προσεγγιση του τύπου,"κοπελιά μήπως ξέρεις απο windows?"και εξηγώντας της τι παιζει.- Ναι, το ομολογώ για τα νεύρα μου φταίει κι η αγαμία, για την οποία φταίει κι η κρίση γιατι ώς γνωστόν το "λιλί" θέλει "μαλλί". Στο μισάωρο λογικά οτι τυπος θαχει κατέβει κατω κατεβαζοντας καντηλια.Αν τώρα εχω "ψήσει" το αντικέιμενο του Πό(ρ)θου μου,- ναι ρε σείς ,όλοι του δίνουμε ένα όνομα, το Διαμαντης καλύτερο ειναι δηλαδή;- νάρθει σπίτι να δούμε στο PC τί παίχτηκε στη εξώπορτα και μετα να μου δείξει πως θα φορτώσω το video , το σταματάω εδώ. Όπως και νάχει μου κάτσει δεν μου κάτσει το γκομενάκ θα τα σπάσει το video στο youtube.

ps: Στραβή ένα: νάναι ο "τύπος" ντουλάπα Μηλοποτάμου" και να με πάρει χαμπάρι.ε ρε γλέντια τότε..
Στραβή δύο: ο "τύπος" νάναι ψηλή ξανθια , με ψηλοτάκουνες γόβες και κατι σαν μινι.
Στραβή τρία: το παραπάνω αλλα νάναι ο γνωστός που εστειλα να τραβήξει αγάμητος μαλακοπίτουρας ,οπότε πριν περάσουν 5 λεπτα της τα ξερνάει όλα μπας και πηδηξει.
ps1: σχετικά θέματα/Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας/Βοήθεια μας ψεκάζουνε/Super Δημήτριος /Η κάλπικη λίρα.
ps2: Τι τροχαία, γερανούς ,και μαλακίες..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ