ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
17.7.2019 | 13:25

Κάτι πολυ γλυκό και φοβάμαι λίγο

Καλησπέρα σε όλους. :)
Αρχικά να πω οτι πρώτη φορά γράφω εδω. Είμαι 21 και δεν έχω κάνει ποτε ολοκληρωμένο σέξ. Απλά δεν έτυχε και ούτε εγω προσωπικά το επιδίωξα ποτέ. Ίσως, μέσα μου να με τρόμαζε κιόλας.
Τον τελευταιο μήνα είμαι με ένα παιδί που τα πράγματα και απο τις 2 πλευρές πηγαίνουν σχετικά γρήγορα. Μπορώ να πω οτι είναι ο ορισμός του "ζούμε έντονα". Κανόνισε να έρθει ταξίδι να με δει γτ αναγκαστικά εγω κάνω διακοπές Κύπρο.
Μέσα σε αυτον τον λίγο καιρό που γνωριζόμαστε μου είπε οτι με αγαπάει και ότι και αυτος φοβάται. Νιώθω και γω διάφορα για αυτόν αλλα ίσως πιο λίγα. Θεωρώ ότι είναι λογικό να αισθάνομαι αυτα που αισθάνομαι σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όσο ήμασταν κοντά, τα πράγματα και γενικότερα τα συναισθήματα μεγάλωναν. Τώρα, νιώθω οτι λόγο της απόστασης έχουν παγώσει λίγο. Δεν μου αρέσει βέβαια π έχουν παγώσει αλλα λογικά όταν είμαστε κοντά θα είναι όλα όπως πριν.
Θυμάμαι τι ωραία που περνουσαμε και νιώθω ωραία κλπ.
Δεν χρειάζομαι κάποια συμβουλή... απλά ένιωθα την ανάγκη ότι ήθελα να το πω κάπου.
Παρολαυτα, θεωρείτε ότι αυτες οι 3-4 βδομάδες που εγω είμαι κύπρο, δλδ μέχρι να έρθει αυτος 1η αυγουστου, μπορεί να μας κάνουν περισσότερο κακό; Δεν θα είναι όλα όπως πριν;
3
17.7.2019 | 12:41

Τι θα κανω

Ρε παιδιά τι να κάνω για να βγει από το μυαλό μου;Τον σκέφτομαι σε οοοτι μα οοοτι και να κάνω, είναι πραγματικά ψυχοφθορο..Έιναι στο μυαλό μου όπου και να είμαι θελω να βάλω τα κλάματα δεν το αντέχω άλλο..Θελω να μην τον σκέφτομαι να μην θυμάμαι..Δε μπορώ άλλο με φθείρει απίστευτα αυτό το πράγμα..Δε μπορώ να τον σκέφτομαι συνέχεια,δε γίνεται να σπάει το κεφάλι μου αν είναι με άλλη η Όχι..Τα μάτια μου έχουν πραγματικά πριστει από το κλάμα..Προσπαθώ μα τη παναγιά να μην το σκέφτομαι Αλλά δε πιάνει τίποτα ρε γαμωτο τίποτα..Δε θέλω να τον θυμάμαι δε θέλω να κλαίω άλλο για αυτόν δε θέλω να κάνω σκέψεις που με πληγώνουν τόσο πολύ..Πώς θα τα καταφέρω,δε θέλω να περάσει ο καιρός έτσι κ εγώ να είμαι σε τόσο κακη ψυχολογικη κατάσταση.Με πονάει πάρα πολύ..Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.να και τώρα που τα γράφω πάλι κλαίω αν ειναι πια δυνατόν..Ξυπνάω και κοιμάμαι με την σκέψη του..Πρέπει να συνέλθω ρε παιδιά θα φύγει άραγε ποτέ αυτή η αίσθηση του βάρους στο στήθος μου;;Θέλω το χαμόγελο μου πίσω κ το χω χάσει....
5