ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
28.5.2020 | 14:22

Άραγε να είναι καλά;

Ντρέπομαι να το πω αλλά έχω σχέση και σκέφτομαι ένα αγόρι που γνώρισα Περισυ το καλοκαιρι. Όχι ερωτικα, είχαμε κάνει κάτι αλλά δεν το σκέφτομαι έτσι.
Είχε έρθει για μερικές μέρες Αθήνα διακοπές.
Άραγε θα ξαναέρθει φέτος; ή του τα χάλασε ο κορονοιος;
Έχει βαριά κατάθλιψη, κανει δύσκολη ζωή, διαγνώστηκε με μια χρονιά ασθένεια που του κάνει τη ζωή μαρτύριο και είναι μόνο 21. Ήμουν δίπλα του και τον βοήθησα πάρα πολυ στις μετακινήσεις του όταν ήταν εδώ, δεν ήθελα αντάλλαγμα, με κάλεσε στην πόλη του για να με ευχαριστήσει και πήγα για μια μέρα και μου έδειξε τα λιμερια του. Μιλουσαμε περιστασιακά για να δούμε πως είναι ο ένας και ο άλλος, πως πάει η ζωή, οι σπουδές, οι δουλειά.
Αρχίσαμε όμως και οι δύο σχέσεις τα Χριστούγεννα και ξεκινήσαμε να χανόμαστε. Ανοιξα άλλο Facebook για άσχετους λόγους και ντρέπομαι να τον κάνω add τώρα, αν και έχει χωρίσει. Εγώ έχω όμως σχέση ακόμη, φοβάμαι μην γίνουν παρεξηγήσεις. Κοινούς φίλους δεν εχουμε
0
28.5.2020 | 13:56

Συνειδητοποιήση.

Κατάλαβα ότι ο λόγος που μου αρέσει να βλέπω γυναίκες youtubers είναι ΄ότι κάπως έτσι καλύπτω την ανάγκη μου για γυναικεία φιλία. Διαλέγω συνήθως άτομα με ίδιο στύλ και απόψεις για μένα και απολαμβάνω πολύ να τις ακούω να μιλάνε. Οι πιο στενοί μου φίλοι είναι άντρες και αν και έχω μια μεγάλη μικτή παρέα από την σχολή, τα συγκεκριμένα κορίτσια αν και σίγουρα πολύ καλοί χαρακτήρες οι πιο πολλές δεν μου ταιριάζουν πλήν μίας. Δεν αισθάνομαι να με ενθουσιάζουν, να με στηρίζουν η να μου δίνουν έμπνευση να γίνω καλύτερη .Η καλύτερη μου φίλη είναι η ξαδέρφη μου που μεγαλώσαμε μαζί αλλά δυστυχώς δεν την βλέπω συχνά. Όπως συχνά δεν βλέπω και κοπέλες που θα ταίριαζα να κάνω πάρεα λόγω διαφορετικού προγράμματος και των υποχρεώσεων που έχω ή έχουν. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα τυχερή στο θέμα της φιλίας, αλλά αντι να παραπονιέμαι σκέφτομαι ότι τουλάχιστον είμαι κάπως πιο καλή στις σχέσεις. Είμαι τρελά ερωτευμένη με το αγόρι μου και είμαστε ο καλύτερος φίλος ο ένας για τον άλλον εδώ και δύο χρόνια. Ξέρω ότι δεν μπορεί να μου καλύψει την ανάγκη για γυναικεία παρέα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη για αυτά που έχω, στο κάτω κάτω μια χαρά είμαι και έτσι..
0