ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
17.12.2013 | 02:08

Όταν χαιρετάς και δεν σου μιλάνε!

Χάθηκα με μια πρώην φίλη για μια παρεξήγηση. Όχι κάτι τραγικό. Δεν ξανα μιλήσαμε απο τότε, καμία επικοινωνία, την είδα με το αγόρι της (ένα παλιόπαιδο) για καφέ, καθίσαμε δίπλα, δεν υπήρχε άλλο τραπέζι. Χαιρέτισα κανονικά λέγοντας γεια σας, και αυτός ενώ δεν του έχω κάνει τίποτα γυρνάει το κεφάλι απο την άλλη και αυτή ούτε που έδωσε σημασία, τους χιαρετάει και το αγόρι μου και την ίδια αντίδραση.

Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά. Μετάνιωσα που μίλησα ενώ είχα μάθει απο τρίτους ότι έλεγε άσχημα πράγματα για μένα. Παρ'όλα αυτά πέρασε σχεδόν χρόνος και λέω ένα γιε θα το πω. Δεν περίμενα τέτοιο μίσος και τέτοια κακία.

Το έχω μετανιώσει απίστευτα που τους μίλησα. Απο τη μία μου είπε το αγόρι μου φάνηκε το επίπεδό τους και η κακία τους, εμείς κάναμε το σωστό, ένα γεια το είπαμε. Φύγανε μετά και ούτε καν κοιτάξανε.

Δεν περίμενα τόση κακία, αυτός ήξερα ότι είναι κακός άνθρωπος αλλα ήταν λίγο καιρό τότε μαζί, τώρα βλέπω πως την έκανε και αυτήν ίδια με τα μούτρα του και τον παλιοχαρακτήρα του!
3 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 17.12.2013 | 15:57
Πρώτον κανείς δεν γίνεται αν δεν το έχει μέσα του.
Εκτός αν είναι τελείως κενή και παίρνει κάθε φορά τον χαρακτήρα του συντρόφου.
Να υποθέσω έχει πάντα γκόμενο;

Δεύτερον με τι μούτρα να σε χαιρετίσει άμα είχε λερομένη την φωλιά της και έχοντας για κάλυψη ένα ζώο να την στηρίξει;

Τρίτον μην μετανιώνεις για τίποτα, εκτός του ότι εσύ καλά έκανες αφού έτσι το ένιωθες, εκτός του ότι δεν είναι δικό σου θέμα η μαλακία του άλλου, το σκέφτεσαι από εκείνη την ώρα άρα κάτι θα βγήκε από όλο αυτό.

Μην τρελένεσαι, προχώρα με τους υπόλοιπους.

Ο καφές τουλάχιστον ήταν καλός; :)
avatar
Ανώνυμος/η 18.12.2013 | 01:06
Σε ευχαριστώ, έχεις δίκιο συμφωνώ μαζί σου!
ΝΑι κάπως έτσι, μόλις χώρισε τον προηγούμενο και έκλαιγε για εκείνοςν, την άλλη μέρα γνωρίζει αυτόν που έχει σήμερα! Όσο περνάει η ώρα και το συζητάω και με άλλους όλοι το ίδιο μου ειπαν. Καλά έκανες, ένιωσες να πεις γεια και το είπες, αυτοί έχουν το πρόβλημα και φάνηκε ποιος δεν είχε τα μούτρα να με αντικρύσει.

Χαχαχα ο καφές ήταν τέλειος σε γνωστή καφετέρια που φυτρώνει τους τελευταίους μήνες σαν τα μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα και έχει τον καλύτερο καφέ! Θα κατάλαβες....
avatar
Ανώνυμος/η 18.12.2013 | 12:07
Ναι αν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου κάνει καλό καφέ.

Ε άμα ο καφές ήταν καλός όλα είναι τέλεια.

Μόνο αναρωτήσου γιατί πραγματικά σε πείραξε τόσο. Αυτά που δεν είπαμε σκέψου.

Καλές γιορτές ;)