ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
20.2.2016 | 15:42

Πρεπει

Ρώτησα αν εχει σχέση με άλλη. Τα μασάει. Δεν καταλαβαίνει ότι πρεπει να μου το πει για να μην υποφέρω κ αναρωτιέμαι κ τρώγομαι κ να μην ελπίζω. Δεν είμαστε μαζί πλέον. Όχι ότι ήμασταν και ποτε ουσιαστικά. Δεν θελω να το μάθω απο αλλού, δεν θελω να το καταλάβω απο μονη μου, δεν θελω να μου το κανει ξεκάθαρο με άλλες κινήσεις, ΘΕΛΩ να μου το ΠΕΙ. Για να ηρεμήσω κ να ηρεμήσει κι αυτός. Ειλικρίνεια, αλήθειες κ ένα σεβασμό στον άνθρωπο που τον αγάπησε.
1 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 20.2.2016 | 18:29
Από την στιγμή που δεν έχετε κάτι και δεν έχει κάποιον σαφή ρόλο στη ζωή του δεν είναι υποχρεωμένος να σου πει τίποτα ξεκάθαρα. Η ζωή και οι επιλογές του αφορούν τον ίδιο και όσους συμμετέχουν στη ζωή τους και ο ίδιος συμφωνεί με αυτό.

Θα ήταν καλό (για σένα) ή ευγενικό να έκανε. ΘΑ ΗΤΑΝ. Δεν απαιτείται. Οπότε μην το περιμένεις σα να είναι αναγκαίο. Αν δείχνει ότι δεν είσαι μέρος της ζωής του δε σου πέφτει λόγος γιατί το δείχνει αυτό. Πόσο μάλλον να θες και εξηγήσεις.

Εκείνος πρέπει να έπρεπε να ζητά να ηρεμήσει από έναν άνθρωπο που του εκδηλώνει φανερά την απροθυμία του αλλά επιμένει να επεμβαίνει στη ζωή του.

Το να "υποφέρεις, τρώγεσαι, ελπίζεις" δηλώνει έλλειψη αξιοπρέπειας και ωριμότητας από την μεριά σου, που κάνει κακό σε σένα. Το να απαιτείς να το σου δώσει αναφορά, είναι κακό και ενοχλητικό για εκείνον. Από την στιγμή που δε θέλει να είναι μαζί σου (ως σύντροφος, φίλος κλπ) τι σε νοιάζει και γιατί ασχολείσαι;

Οπότε εσύ δείξε σεβασμό στις επιλογές ενός ανθρωπου που δε σε θέλει στη ζωή του. Δεν είναι δύσκολο...

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

LIFOLAND ΠΡΟΣΦΑΤΑ