ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
8.12.2018 | 13:49

Πώς να το χειριστώ?

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 4 μήνες. Έχει δικό του χώρο και ελάχιστες φορές έχω συναντηθεί με τους δικούς του. Έχει κι έναν αδερφό μεγαλύτερο. Τυπικές σχέσεις γεια τι κάνεις και τέτοια.
Χτες όμως έγινε κάτι και δε ξέρω τι να κάνω. Βγήκαμε και σε κάποια στιγμή ήρθε και ο αδερφός του στο ίδιο μαγαζί. Μόλις μας είδε έμεινε μαζί μας...άρχισε να πίνει αρκετά... το αγόρι μου τον μαλωσε και ψιλο αρπαχτηκαν. Έτσι είπαμε να φύγουμε για να τον αφήσουμε σπίτι για να μην οδηγήσει σ αυτή την κατάσταση. Πήγε το αγόρι μου να φερει το αυτοκίνητο κι εμείς περιμεναμε έξω από το μαγαζί...ξαφνικά γυρνάει και μου λέει εσύ φταις.... ρώτησα γιατί? Και μου λέει πως με σκέφτεται συνέχεια και δεν μπορεί να με βλέπει με τον αδερφό του. Φρικαρα... Δεν ήξερα τι να πω. Σκέφτηκα πως φταίει το ποτό...έλεγε έλεγε κι αλλά. Δε μιλούσα. Όταν ήρθε το αγόρι μου μας είπε θα πάρει ταξί κι εφυγε.
Όλο το βράδυ το σκεφτόμουν....τι να κάνω τώρα? Να το πω στον δικό μου? ήταν απλά λόγια του μεθυσμενου?
Το πρωί μου έστειλε μήνυμα στο φεις και μου είπε να μην πω τπτ αλλά με θέλει και δεν άντεχε να το κρατάει μέσα του. Δεν απάντησα τπτ.
Εγώ τώρα τι κανω? Είμαστε πολύ καλά με τη σχέση μου και δεν μου πέρασε απ το μυαλό ποτέ κάτι τέτοιο.
2 Σχόλια
D.M.G. 8.12.2018 | 16:34
Α, όλα κι όλα.
Εγω spoiler δεν κάνω.
Μπορει κάποιοι να μην το έχουν δει το έργο.
avatar
Ανώνυμος/η 8.12.2018 | 18:38
Εγώ θα έλεγα να μιλήσεις με το αγόρι σου. Διότι αν δεν το κάνεις, αυτός δεν θα σταματήσει και μπορεί να αρχίσει να σε διαβάλλει άνευ λόγου.
Επίσης καλό είναι να μάθει το αγόρι σου τι σόι αδερφό έχει.
Το να γουστάρεις την κοπέλα κάποιου, ακόμα και του αδερφού σου, δεν είναι έγκλημα.
Είναι όμως αλητεία να της το λες φάτσα φόρα μη σεβόμενος τον ίδιο σου τον αδερφό.