ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
2.4.2019 | 09:28

Σαν σήμερα...

Σαν σημερα πριν 2 χρόνια ψυχούλα μου γκρεμίστηκε ο κόσμος μου(ετσι νόμιζα)...διαγνωστικές με αυτισμό. Γκρεμίστηκαν τα όνειρα που είχα για σένα. Έκλαιγα μέρα νύχτα γι'αυτο που μας βρήκε. Έλεγα δεν θα μιλήσεις , δεν θα μπορείς να ζήσεις κάλα σε αυτον τον κόσμο, δεν θα μπορουσες να κάνεις τιποτε....τι ηλίθια που ήμουν...Μετα απο 2 χρόνια με πολύ κουραση σωματική και ψυχική κατάφερες πολλά καρδία μου..μόνος σου και με την βοηθιά μου εκεί που δυσκολεύεσαι. Πλέον ξέρω οτι θα τα καταφέρεις ευκολα-δυσκολα δεν έχει σημασία. Να ξέρεις οτι σγαπάω πάρα πολύ! Είσαι η ανάσα μου!

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Μέρα Αυτισμού. Σήμερα φορέστε όλοι μπλέ για τα παιδία και τους γονείς τους!
4 Σχόλια
Springhunter 2.4.2019 | 12:07
Μπράβο σου, χίλια μπράβο! Είμαι ειδική παιδαγωγός και να ξέρεις ότι πολλά, πάρα πολλά μπορούν να συμβούν με την αγάπη και τις προσπάθειες των γονιών. Να μην χάνεις την πίστη σου, μην παρατάς τις προσδοκίες σου. Όλα θα πάνε πολύ καλά!
avatar
ioxar 2.4.2019 | 13:14
Ποτε δεν θα τα παρατήσω ! Οσο ζω θα ειμαι εκει να τον βοηθάω σε ότι χρειαστεί.
avatar
Ανώνυμος/η 2.4.2019 | 13:25
Δείχνετε πολύ γλυκός άνθρωπος. Από αυτούς που χαίρομαι που υπάρχουν. Καλή τύχη σε εσάς και τον γιο σας, έχετε τον θαυμασμό μου.
caravan 2.4.2019 | 14:48
Εχω καταλάβει ότι κάθε άνθρωπος είναι μονάδα και δεν μπορεί να ισχύουν ομαδοποιημένες συμβουλές/τεχνικές, ουτε προβλέψεις (ιδιαίτερα προς τα κάτω).

Καλή δύναμη στον αγώνα σας λοιπόν και κάθε έπιτυχία!