ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
4.4.2019 | 12:22

.

Πολλοί εργένηδες 45 φεύγα ψάχνουν για χρόνια γυναίκα και όταν τους γνωρίσεις δεν σου δίνουν δίνουν το παραμικρό κίνητρο να θέλεις να είσαι μαζί τους. Δεν δείχνουν θετική διάθεση και ουσιαστικό ενδιαφέρον, αγανακτούν αν τους απορρίψεις και λένε ότι όλες είμαστε ίδιες και θέλουμε τον ουρανό με τ' άστρα. Δεν έχουν τίποτε να τραβήξει μια γυναίκα και μιλάνε για ουρανούς σαν να προσφέρουν ένα σωρό πράγματα και οι γυναίκες κολλάνε στο ένα που δεν έχουν. Έχω διαπιστώσει όταν κάποιος λέει ότι οι γυναίκες ζητάνε πολλά και δεν κοιτάζουν τον απλό και σοβαρό άντρα, καλύτερα να προσπεράσεις. Μιλάνε άλλη γλώσσα, όταν λένε "απλό" εννοούνε αδιάφορο κάποιον που δεν ξέρεις τι να τον κάνεις. Συμβουλή από μένα, αν σας λέει κάποιος τέτοια ξεχάστε το είναι πεταμένος χρόνος την πάτησα αρκετές φορές.
2 Σχόλια
avatar
τυχαίος περαστικός 4.4.2019 | 14:03
Φυσικά και όποιος λέει ότι οι γυναίκες ζητούν τον ουρανό με τα άστρα για να είναι με κάποιον, λέει σαχλαμάρες.
Γενικεύει, όπως κάνεις κι εσύ μέχρι ενός σημείου στην εξομολόγησή σου.

Γράφοντας όμως αυτό στην εξομολόγησή σου:

Μιλάνε άλλη γλώσσα, όταν λένε "απλό" εννοούνε αδιάφορο κάποιον που δεν ξέρεις τι να τον κάνεις. Πηγή: www.lifo.gr

Θέλεις όμως να μιλήσουμε λίγο ειλικρινά πάνω στην εξομολόγησή σου; Και μην το πάμε σε θέμα φύλου.
Αυτό που λες ''αδιάφορο, που δεν ξέρεις τι να τον κάνεις'' εννοείς αυτόν που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει στον ίδιο αλλά και στη σύντροφό του μια ποιοτική ζωή.
Γιατί κακά τα ψέματα, αφήστε όσους λένε πως τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία.
Όταν ο άλλος σκέφτεται π.χ. τώρα το Πάσχα να πάρει ή να μην πάρει καλούδια για το πασχαλινό τραπέζι ή δεν έχει λεφτά να πάει έστω ένα μικρό ταξιδάκι με τη σύντροφό του και κάθονται και τρώγονται σε τέσσερις τοίχους, τότε ο έρωτας πετάει, φεύγει από το παράθυρο.
Κι αυτό συμβαίνει όχι μόνο το Πάσχα, σε κάθε στιγμή της ζωής.
Αδιάφορο σε κάνουν οι συνθήκες της ζωής.
Κι έτσι είναι και η δομή της ανθρώπινης κοινωνίας, ο άνδρας πρέπει να προσφέρει στη γυναίκα και όχι το αντίθετο.
Είμαι υπέρ της ισότητας αλλά όπως και να 'χει, συμφωνώ στο ότι οι άνδρες πρέπει να προσφέρουν εξασφάλιση στις γυναίκες. Πριν κάνουν το βήμα για να διεκδικήσουν πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν να προσφέρουν μια άλφα ποιότητα ζωής στη γυναίκα τους, στη σύντροφό τους κι όχι να την κλείσουν μέσα σε ένα σπίτι και να ζουν μες στη μιζέρια.
Οπότε μπορεί να υπάρχουν και σκέτοι αδιάφοροι όπως τους εννοείς εσύ αλλά σκέψου ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που έγιναν ''αδιάφοροι'' λόγω των συνθηκών ζωής τους.
Και φυσικά όσοι έγιναν ''αδιάφοροι'' λόγω των συνθηκών της ζωής τους και των δυσκολιών τους δεν είναι όσοι τα βάζουν με τις γυναίκες και λένε ότι ζητούν τον ουρανό με τα άστρα, δεν είναι όσοι τις κατηγορούν, αλλά όσοι απομακρύνονται σιωπηλά και βυθίζονται στη λήθη της μοναξιάς και του χρόνου.

Λιλίκα 4.4.2019 | 15:04
(αφήνω λίγα κουτάκια εδώ στην άκρη, μπορεί να χρειαστεί να βάλετε κάτι ακόμη μέσα.)

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

LIFOLAND ΠΡΟΣΦΑΤΑ