ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
28.4.2019 | 21:41

Σουτιέν

τριπλάσια από το περιεχόμενο. Πως γίνεται να κατηγορούνε τόσες κοπέλες τους άντρες ότι είναι ρηχοί, και από την άλλη να κάνουν τα πάντα για να φαίνεται άλλο τόσο το στήθος τους. Αν οι άντρες φορούσαν φουσκωτά βρακιά θα έπεφτε βρισίδι το λιγότερο κομπλεξικούς θα μας λέγανε.
47 Σχόλια
Ατέρμονη Ανία 28.4.2019 | 22:08
Κοιτάνε τα βρακια σας τόσο πολύ; Είναι ίδιο το στήθος με ένα μόριο; Είναι χαζές οι συγκρίσεις; Είναι χαζό να κάνουμε να νιώθουν μειονεκτικά οι άνθρωποι για μεγέθη που δεν είναι στο χέρι τους;

Τα βρίσκω λίγο άσχημα όλα αυτά. Όπως ένας άντρας δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο άντρας από ένα μέγεθος, το ίδιο και οι γυναίκες από ένα άλλο μέγεθος.
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 00:40
Ο εξομολογούμενος, μια χαρά δίκιο έχει. Στις γυναίκες επιτρέπεται, στους άντρες θα ήταν Απαράδεκτο (βέβαια, δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητά του, καθώς το πέος το μετράμε σε στύση). Όλο αυτό που λέει, δε σημαίνει καν απαραίτητα ότι δίνει ο ίδιος τόση έμφαση στο μέγεθος. Ούτε το ότι εγώ γράφω αυτά, σημαίνει ότι δίνω έμφαση.

Άσχημα είναι σίγουρα όλα αυτά. Μα η αλήθεια είναι πολλές φορές άσχημη. Αυτά που λες για το μόριο του άντρα δε ισχύουν, με την καμμία. Το μικρό πέος, είναι ένας πάρα πολύ καλός και, κατά βάθος, συχνός λόγος που οι γυναίκες αφήνουν τους άντρες τους ή τους απατούν. Αυτό, κατά τον ίδιο τρόπο, που, όπως έχουμε πει, οι γυναίκες δύσκολα αφήνουν κάποιον που κάνει καλό σεξ. Ούτε που θέλω να φανταστώ, πόσο άντρας νιώθει κάποιος που η γυναίκα του τον κεράτωσε ή τον χώρισε για αυτόν τον λόγο. Κι άσε το ότι δεν τον κάνει λιγότερο άντρα. Κανονιστικά, δίκιο έχεις, περιγραφικά όμως, μια χαρά λιγότερο άντρα μπορεί μια γυναίκα να θεωρήσει κάποιον, έστω και κατά βάθος γι'αυτό τον λόγο. Τι είδους γυναίκα - η μέση, η ρηχή, η με τα υπερβολικά στάνταρ - δε ξέρω. Και, φυσικά, κατ' επέκταση του πώς μπορεί να τον βλέπει κάποια γυναίκα ή και όχι, μπορεί να νιώθει λιγότερο άντρας ο ίδιος. Τελικά αυτό μετράει! Το πώς νιώθει, όχι το ότι έχει χρωμόσωμα y.

Με εκπλήσσει το γεγονός ότι εδώ μέσα προσπαθείτε να διατηρήσετε μια κάποια εικόνα, λόγω του ότι είστε συχνοί σχολιαστές με συγκεκριμένα ονόματα. Έχετε μια άλλη επωνυμία, από αυτή που έχετε έξω από εδώ, τη νιώθετε κι αυτή κομμάτι σας, με αποτέλεσμα να υποκρίνεστε κι εδώ.
Sweet dreams 29.4.2019 | 00:57
Περιμένεις να μάθεις από εδώ αλήθεια ; Περιμένεις από σχολιαστές που εχουν ψεύτικα προφίλ, όλοι μας δηλαδή , να πουν τι πραγματικά πιστεύουν όχι βέβαια.
Όσο για το αντρικό μόριο, το γυναικείο στήθος και το καλό σεξ. Ναι . Μετράνε σε μια σχέση. Είναι το 50% της σχέσης. Όλοι υποκρινεστε όταν λέτε ότι δεν σας νοιάζει, αρκεί να υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα.
Φανταστείτε να είσαστε καλά με τον σύντροφό σας ναι, αλλά στο σεξ ...Τσου. Για σκεφτείτε το . Θα μπορούσατε ποτέ να ζούσατε με έναν σύντροφο χωρίς σεξ. Δεν γίνεται. Όσο κι αν θέλουμε να είμαστε ηθικολόγοι.
Έχω ακούσει σε συζητήσεις αντρών για το πόσο στενός ή όχι είναι ο κόλπος της γυναίκας και πόσο ευχαρίστηση σεξουαλική δινει η στενότητα. Το σεξ και η απόλαυση που μπορεί να δώσει ο σύντροφός στην σύντροφό και το αντίθετο, είναι σημαντικός παράγοντας για την υγειή και ευτυχισμένη συνύπαρξη ενός ζευγαριού. Και ναι το μέγεθος παίζει ρόλο, πως να το κάνουμε δηλαδή;
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 01:05
Μπράβο Sweet Dreams!

Φυσικά και παίζει ρόλο. Δυστυχώς. Ίσως για πολλούς, όχι σημαντικό ή τον σημαντικότερο ρόλο (αν και κατά βάθος, σημαντικός είναι για τους περισσότερους). Όμως, δεν είναι δυνατόν να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Και, ναι, μια έκφραση αυτού που είπα, είναι ότι υπάρχουν τόσα ψεύτικα προφίλ. Εγώ, βέβαια, δεν έχω άλλο κι έχω γνωρίσει κόσμο που επίσης δεν έχει. Κι επειδή δεν έχω, καθώς επίσης κι επειδή στη ζωή μου, και πόσο μάλλον εδώ, προσπαθώ να είμαι ειλικρινής, να μη σας κάνει καμμιά εντύπωση το ότι μπορεί άλλωτε να είμαι καλός και να δείχνω συναισθηματικός κι άλλωτε να απαντάω όπως εδώ. Δεν είναι ότι δεν πάω καλά. Είναι ότι ο άνθρωπος είναι πολύπλοκος.
Sweet dreams 29.4.2019 | 02:05
Έχεις αποδείξεις γι αυτό που λες ;
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 02:09
Για ποιο από όλα;
Ατέρμονη Ανία 29.4.2019 | 03:28
1ον. Φυσικά και το σεξ μετράει και εμένα θεωρητικά έστω δεν μου αρέσουν οι κοντοί άντρες ερωτικά. Πρακτικά δεν έχω τόσο αυστηρά στεγανά μιας και ο άνθρωπος δεν είναι ένα ύψος, ένα μόριο ή ένα στήθος. Ούτε καν στην έλξη.
2ον Ερωτικά μπορεί να μας απορριψουν για διάφορους λόγους. Από το μήκος του μαλλιού, μ'ό, τι φτιάχνεται ο καθένας παιδιά. Δικαίωμά του προφανώς. Εμένα αυτό δεν θα με κάνει λιγότερο γυναίκα.
3ον Δεν ήξερα ότι η πέραση με το άλλο φύλο μας κάνει παραπάνω ή παρακάτω άντρες και γυναίκες. Αυτό λέω. Αυτή την υποβάθμιση δεν την μπορώ. Επειδή μας απέρριψε κάποιος, πρέπει να απορριψουμε εμείς τον εαυτό μας.

4ον Όλα έχουν την χάρη τους αλλά και μια γυναίκα με μικρό στήθος μπορεί να βρει ερωτικό παρτενέρ και να περνάνε ζάχαρη κι ένας άντρας με μικρό μόριο. Δεν τα βρίσκω απαγορευτικά. Δεν μίλησα για προσποίηση και κακό σεξ. Για υποβάθμιση ανθρώπων μίλησα γιατί αυτό εκφράζει αυτό που διάβασα. Αν κάνω λάθος.

5ον. Αυτά περί υποκρισίας, ας πιστεύει ο καθένας ό, τι θέλει. Αλλά μην μπερδεύουμε την απόρριψη την ερωτική για τον όποιον λόγο με το αν είμαστε αρκετοί. Αν κάποιος θέλει βέβαια, μπορεί να βλέπει τον εαυτό του ή τους άλλους σαν μεγέθη, νούμερα κτλ.
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 04:35
Φυσικά κι ισχύουν όλα αυτά από το 1). Μα μετράει όπως λες. Κάποιοι λένε ότι δε μετράει. Ε, αυτοί είναι εξίσου ρηχοί με αυτούς που μετρούν τον άνθρωπο από τα μεγέθη και μόνο. Αλλά αν ένας άντρας δεν ικανοποιεί μια γυναίκα λόγω μεγέθους, τότε, αφού όπως λες το σεξ μετράει, τι γίνεται; Πώς το καταπίνει αυτό ακόμα κι αν δε χωρίσει άλλη; Επειδή είναι καλό παιδί, θα κάνει μια ζωή υποχώρηση;
Στο 2) και στο 3)... έτσι λες. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να διανοηθείς πόσο άσχημο είναι για τον άντρα να του συμβεί αυτό που έγραψα πιο πάνω, λόγω μικρού μεγέθους. Άσε που δεν είναι κάτι τόσο υποκειμενικό όσο το κοντό μαλλί, που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον. Εδώ μιλάμε ότι γνωρίζει πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του ως αρσενικό. Δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός στην αναπαραγωγή. Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε τα δύο πράγματα; Άλλωστε, εσείς οι γυναίκες, βάζετε και ψεύτικα μαλλιά. Οι άντρες είναι ντροπή να κάνουν κάτι αντίστοιχο (κάτι που μας οδηγεί σε αυτό που ΟΝΤΩΣ λέει ο εξ.). Βιολογικά, το φύλο καθορίζεται από την έλλειψη ή μη του χρωμοσώματος Υ. Για εσένα αυτό είναι που έχει σημασία; Για ρώτα την LGBT κοινότητα! Το πόσο άντρας/γυναίκα νιώθει κάποιος είναι αυτό που έχει σημασία. Ένας άντρας με αυτό το πρόβλημα, πρέπει να παλέψει πολύ για να αποδεχθεί τον εαυτό του. Δεν είναι απλή απόρριψη από μια γυναίκα, επειδή δεν είναι του γούστου της. Ενδεχομένως, το ίδιο ισχύει και για κάποια σωματικά χαρακτηριστικά στη γυναίκα, αλλά νομίζω σε μικρότερο βαθμό από ότι αυτό. Πάλι βλέπεις κανονιστικά τα πράγματα, λες κι εδώ είναι πανεπιστήμιο. Ναι, ΔΕ θα έπρεπε να απορρίπτουμε τον εαυτό μας για το ΤΙΠΟΤΑ. Προφανώς. Αλλά, στην πράξη, όταν το άλλο φύλο μας βλέπει στραβά, στραβά μας βλέπουμε κι εμάς. Με τον καιρό βελτιωνόμαστε, αλλά δε μένουμε ανεπηρέαστοι. Τι είμαστε, δηλαδή; Νίντζα;
Για το 4), Χαιρόπουλος... Φυσικά κι όλοι μπορεί να βρουν αυτά που λες. Διότι η εμφάνιση έχει βαθμό υποκειμενικότητας. Διότι σοβαρό ρόλο παίζει η τύχη. Διότι, ακριβώς, δε μετράμε τον άνθρωπο από τα μεγέθη. Αλλά... εγώ το μόνο που βλέπω να είπε ο εξ. είναι ότι δεν μπορούν οι γυναίκες να λένε τους άντρες ρηχούς, ενώ αυτές κάνουν κόλπα για να φαίνονται μεγαλύτερα τα προσόντα τους, ενώ οι άντρες όχι. Αυτό. Όλα τα άλλα, ότι έτσι μετρά τους ανθρώπους κι ότι η λογική του τους υποβαθμίζει, δεν συνεπάγονται, απαραίτητα. Αυτό που είπε είναι μια "ξεκάθαρη" αλήθεια. Το βλέπουμε όλοι. Πρώτοι και καλύτεροι, αυτοί που υποβαθμίζουν τον άνθρωπο και δείχνουν να τον μετρούν με νούμερα είναι οι κοπέλες που κάνουν αυτό. Επομένως, αφού, όπως κι εσύ συμφωνείς, οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι ρηχοί, αυτές είναι σίγουρα οι πρώτες που είναι ρηχές. Οπότε, λέει, πώς μπορείτε να λέτε τους άντρες, ενώ εσείς τα κάνετε αυτά πρώτες;

Όσον αφορά εμένα, συμβαίνει το εξής: Μετράω την ομορφιά, αλλά δε δίνω έμφαση σε αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω παραπάνω.
Sweet dreams 29.4.2019 | 10:14
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο υπερανάλυση. Τι είναι ηθικό και μη κτλ. Που προαναφέραμε. Όλοι.
Όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι η σειρά έχει ως εξής . Θεωρώ για όλους ισχύει αυτό
1) Γίνεται μια πρώτη επαφή βλέποντας τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Στο σύνολο τους θα μας δώσουν και πρώτη εντύπωση.
2)Στη συνέχεια αρχίζουμε και εξερευνούμε τον χαρακτήρα ,τις συμπεριφορές .
3) όσο κι αν μπαίνουν ταμπού καινούριο,τι άλλο το σεξουαλικό είναι ένας τομέας που πρέπει να ερευνηθεί, να εξερευνηθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε. Σε αυτό το κομμάτι δεν μπορείς να βάλεις ανάμεσα ταμπού και ηθικολογίες. Αν επιλέξεις σύντροφό που θέλεις να συνεχίσεις την ζωή μαζί του/της σίγουρα το σεξουαλικό είναι ένας τομέας που δεν χωράει υποχωρήσεις. Σίγουρα θέλει συνεργασία και συζήτηση αλλά κάποια πράγματα απλά είναι έτσι.
Να μιλήσω λίγο ιατρικά ή βιολογικά .
Ξέροντας την ανατομία της γυναίκας . Υπάρχουν κάποιες που ο οργασμός προέρχεται από την κλειτορίδα και κάποιες που ο οργασμός προέρχεται ναποντον κόλπο . Στην δεύτερη περίπτωση όσα προκαταρκτικά κι αν υπάρξουν ο οργασμός έρχεται μόνο με την διείσδυση. Επόμενος σε αυτό το κομμάτι πόσο πιο αναλυτικά να το πούμε . Μετράει το μέγεθος. Πόσο πια να το αναλύσω αισθάνομαι και λίγο περίεργα .
Θέλω να πω μην κατακρίνεται και μην βάζετε ταμπέλες .
Πάρτε το σαν δεδομένο .
Το σεξουαλικό και ολα τα προαναφερθέντα, μετράει στην υγιή εξέλιξη μιας σχέσης.
Δεν μπορείς να επιρρεάσεις ή να πείσεις τον άλλον ότι όχι δεν έτσι. Ούτε να τον κρατήσεις με ηθικολογίες περί ισοπέδωσης κτλ. Μετράνε όλα φυσικά , στην ικανοποιητική λειτουργία μιας σχέσης . Αλλά το σεξουαλικό αν δεν είναι αποτελεσματικό είναι και λόγος αποχώρησης, αν κάποιος θέλει να είναι ειλικρινής, και να μην σκορπάει κέρατα δεξιά και αριστερά.
avatar
face to face 29.4.2019 | 09:45
Ανία μόνο, άλλαξες φωτογραφία, γίνεται να μου δώσεις την προηγούμενη
Ατέρμονη Ανία 29.4.2019 | 12:11
Ωπα (και πάω να συνεχίσω τον ύπνο μου δίπλα στον διαχειριστή)

Α. Δεν χαρακτήρισα τίποτα ως ρηχό. Η το να πει για σουτιέν με ενίσχυση (ας μην μαντέψουμε γιατί δεν πωλούνται βρακιά με ενίσχυση όπως θα είχε την σωστή αναλογία για τον εξ.)
Β. Αυτά περί πολιτικής ορθότητας δεν ταιριάζουν. Δεν όρισα ποιοι είναι άντρες και ποιες γυναίκες. Είπα ότι τα μεγέθη που αναφέρονται στην εξ δεν μας κάνουν λιγότερο ή περισσότερο άντρες /γυναίκες.
Γ. Λιγότερα λογικά πλάνα και περισσότερη κατανόηση.
Δ. Δεν έχει νόημα να το πάμε στις απορρίψεις. Προφανώς μπορεί να φας χι και γι ' αυτά. Προφανώς και πολλοί άνθρωποι νιώθουν άσχημα και γι αυτά και νομίζω ότι ειδικά στην εφηβεία μπορεί να επηρεαστούν πολύ. Οπότε ο σαρκασμός του εξ για τις ανασφάλειες (γιατί θίγει και τους μη "προικισμένους") όντως ανταποκρίνεται στις αντιλήψεις κάποιων ατόμων και λογικά αρκετών γιατί τα στερεότυπα δυσκολα ξεριζωνονται. Ε αυτά όμως δεν αντιπροσωπευουν την πραγματικότητα, επειδή μια αντίληψη μπορεί να είναι κυρίαρχη ή έστω ισχυρή δεν σημαίνει ότι είναι αληθής. Ούτε η σύγκριση ήταν επιτυχής ακόμη και για τον σκοπό του.
Meremeti 28.4.2019 | 22:10
Έρχονται οι ηλικιωμένες σχολιαστριες να πάρουν το αίμα τους πίσω περίμενε
Λεμόνι (το) 28.4.2019 | 22:51
Εμάς είναι πεσμένα λόγω ηλικίας, τι να μας κάνει η ενίσχυση, σκαλωσιά θέλουμε.
Sweet dreams 29.4.2019 | 01:02
Κάνε πλαστική ανόρθωσης.
Λεμόνι (το) 29.4.2019 | 01:21
Θα κάνω άμα κερδίσω στο Μπίνγκο, που παίζουμε κάθε Σάββατο βράδυ με τις εξίσου ηλικιωμένες συνσχολιάστριες (όσες βέβαια έχουμε απομείνει).
Sweet dreams 29.4.2019 | 02:06
Ποτέ δεν είναι αργά
Serendi-pity 28.4.2019 | 22:35
Δε βαριέσαι! Η γυναίκα έχει το wonderbra κ ο αντρας την τρομπα πεους.
Sweet dreams 29.4.2019 | 00:41
Λάστιχο ποδηλάτου είναι;
Serendi-pity 29.4.2019 | 00:46
Καλε το γραφω, τρομπα πέους. Να γινω γραφική θέλεις?
Sweet dreams 29.4.2019 | 00:57
Με πιάσανε τα γελια, πέθανα
Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ 28.4.2019 | 22:44
Το πως φτάνουν οι άνθρωποι 20, 25, 35 και ακόμα ασχολούνται με βυζιά με ξεπερνά. Μικρά μεγάλα δεν έχει καμία μα καμία σημασία και το μέγεθος τους δεν διαμορφώνει ούτε το 2% της ζωής σου εδώ που τα λέμε.
avatar
Elli P 28.4.2019 | 23:01
Πες τα Μαργαρίτα.
༺T̳h̳e̳S̳a̳i̳n̳t̳S̳i̳r̳༻ 28.4.2019 | 23:48
εσένα δηλαδή το κριτήριο για την επιλογή μιας γυναίκας είναι το περιεχόμενο του σουτιέν;
Sweet dreams 29.4.2019 | 01:02
Καλά κάνει και είναι κριτήριο . Αν ο άνθρωπος θέλει μεγάλο στήθος πρέπει να το κατακρίνουμε ; Εκείνος θέλει μεγάλο στήθος, η άλλη θέλει μεγάλο μόριο. Γιατί είναι κατακριτέα ;
༺T̳h̳e̳S̳a̳i̳n̳t̳S̳i̳r̳༻ 29.4.2019 | 03:47
αν θελει μεγαλο στήθος οταν γνωρίζει κοπέλα να της τα ζυγίζει να είναι σίγουρος.
Sweet dreams 29.4.2019 | 09:58
Φαίνεται η άλλη αν έχει μεγάλο στήθος δεν χρειάζεται να τα ζυγίσει.
Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ 29.4.2019 | 10:28
Αφού φαίνεται όπως λέει η Sweet dreams γιατί γκρινιάζουμε τόση ώρα? :P

Σε όσους σνομπάρετε το μικρό στήθος σας εύχομαι από τα βάθη της μαύρης παγερής καρδιάς μου να ερωτευτείτε μία γυναίκα με πολύ πολύ μικρό στήθος και να σαπίσετε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής σας.
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 12:22
Σε χαλάσαμε, Μαργαρίτα!
Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ 29.4.2019 | 13:01
Γιατί το λες αυτό βρε;
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 13:17
Σε κάναμε να ρίξεις μια ωραία ευχή. :-*
Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ 29.4.2019 | 13:22
Ευχή και κατάρα :P
Sweet dreams 29.4.2019 | 13:27
Πάντως το δικό μου είναι κανονικό και με πλαστική χειρουργική :-) και δεν ντρέπομαι καθόλου που το λέω . Βέβαια θα θεωρηθώ γυναίκα με πολύ μικρό στήθος δίπλα σε μια αγελάδα . Ναι θα συμφωνήσω. Κατά τα άλλα αν δεν αρέσουμε χ@@@@ε εμένα μου αρέσω :-)
Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ 29.4.2019 | 13:46
Εμένα είναι δύο ταπεινά b-cups. Όπως και να'χει, ας μην της λέμε αγελάδες αυτές με τα μεγάλα στήθη, δεν είναι ωραίο :/
Sweet dreams 29.4.2019 | 14:47
Κα Μαργαρίτα πρώτον, όσες φορές έχω πάει να ψωνίσω σουτιέν και με ρωτάνε τι νούμερο φοράω, τους απαντάω δεν έχω ιδέα .
Κάθομαι και δοκιμάζω με τις ώρες γιατί καμιά πωλήτρια ως τώρα δεν με έχει εξυπηρετήσει σωστά . Κατά συνέπεια δεν έχω ιδέα τι λες ; Σχετικά με το νούμερο του στήθους. Όσο για τις αγελάδες, ας πρόσεχε κάποιος που μου το έπαιζε γκομενιλήκια για να ζηλέψω . Τουλάχιστον έπρεπε να διαλέξει μια πιο εμφανίσιμη . Τόσες γνωρίζει, με ψηλά λεπτά πόδια ωραίες μέσες για αγκαλιές προφανώς και ωραίο μπούστο. Οι αγελάδες ξενερώνουν .
Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ 29.4.2019 | 16:40
Τα b cup ειναι από μικρομεσαίο ως μεσαίο στήθος. Εμένα είναι μικρομεσαίο λοιπόν :P
Τώρα τι να σου πω...Μην μασάς ούτε ωραία πόδια ούτε ωραίο στήθος χρειάζεσαι για να σε θέλουν ακόμα και για να σε αγαπάνε. Θα το δεις <3
༺T̳h̳e̳S̳a̳i̳n̳t̳S̳i̳r̳༻ 29.4.2019 | 17:52
τι τραβάτε κι εσείς βρε κορίτσια.. ενώ εμείς, τα πράγματα είναι απλά! Small, Μedium, Large, Xlarge ανάλογα με το μέγεθος που έχει το ποπουδάκι.
Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ 29.4.2019 | 17:56
Αγιε :P
Δεν καταλαβα σε τι αναφέρεσαι..!
Sweet dreams 29.4.2019 | 19:38
Κα Μαργαρίτα δεν έχω ανάγκη να δω τίποτε . Αγαπάω τον εαυτό μου έτσι ακριβώς όπως είναι. Με τα υπέρ και τα κατά του, και στην εμφάνισή μου και στον χαρακτήρα μου. Σε όποιους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.
Ξέρεις κάποτε ενδιαφέρθηκα για κάποιον . Περισσότερο θαύμασα τον τρόπο σκέψης του και το πόσο τζελντεμαν ήταν. Μου κρατούσε το ποτηράκι που μου είχαν βάλει μέσα πατατάκια για να τσιμπολογω με άνεση . Μετά όμως όταν του εξέφρασα το ενδιαφέρον μου,έχοντας πάρει από εκείνον κάποια μηνύματα, μου αρνηθ
Sweet dreams 29.4.2019 | 19:44
σορυ κατά λάθος,
Έλεγα λοιπόν πως μου αρνήθηκε λέγοντας μου κάτι πολύ άσχημο. Δεν με ήθελε γιατί έχω παιδιά . Στενοχωρήθηκα πολύ.
Δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ
Όχι γιατί με απέρριψε. Δεν με νοιάζει αυτό. Ίσως να μην κατάλαβα καλά τα μηνύματα που είχα λάβει. Ο λόγος όμως που εξέφρασε με στενοχώρησε πολύ.
Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να πάθει μια γυναίκα ή τι έχει τραβήξει για να τεκνοποιήσει.
Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ.
Όσο για το στήθος και τους κώλους αυτά είναι επιφανειακά . Το μυαλό μετράει περισσότερο από όλα
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 08:11
Σας έπεσε βαρύ το αρνί;
Είπαμε ... με μέτρο!
Και το αρνί κ οι μ@λ@κίες!
Η_Θεία_Κορνηλία 29.4.2019 | 09:43
Συγγνώμη, τι διαφορετικό είπε ο εξ;

Ένα μέτρο από στήθος ζήτησε ο άνθρωπος!
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 11:04
Στις μ@λ@κίες δεν έχει μέτρο όμως!
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 08:52
Για να τους κατηγορούν ότι είναι ρηχοί, θα έχουν κάποια δείγματα. Να καλή ώρα σαν εσένα, που ασχολείσαι με το βυζοπιάστη της καθεμιάς. Προσωπικά δεν έχω δει καμία κοπέλα στο δρόμο να κοιτάει σαν λιγούρα τα πουλιά σας. Ισως θα πρέπει να αρχίσουμε να το κάνουμε. Τότε δε, είμαι 100% σίγουρη, πως όλοι θα αρχίζατε να φοράτε τα φουσκωτά βρακιά. Αυτό για να σκεφτείς λίγο τη διαδικασία με την οποία δημιουργούνται τα κομπλέξ στους ανθρώπους.

Τέλος, δεν υπάρχουν σουτιέν που να ανεβάζουν το στήθος τρία νούμερα. Η κοπέλα με το μεγάλο στήθος θα φανεί, όπως και αυτή με το μικρό, όπως και η άλλη με το ανύπαρκτο. Το σουτιέν μόνο μια μικρή ανόρθωση μπορεί να κάνει. Βέβαια, αν εσύ είσαι τόσο ανόητος ή γκαβός, μπορείς να φλερτάρεις μόνο σε παραλίες. Εκεί φαίνονται όλα εξαρχής και δε θα νιώθεις εξαπατημένος τρομάρα σου.
Sweet dreams 29.4.2019 | 14:57
Συμφωνώ και επαυξάνω . Πάντως ανήκω στις γυναίκες, ίσως περιορισμένο τάργκετ γκρουπ, δεν ξέρω, αν και στις γυναικείες συζητήσεις πολλές το κάνουν, που, ναι κοιτάμε όχι τον οποιοδήποτε, μόνο αυτόν που μας ενδιαφέρει πολύ και φαντασιώνουμε . Το ομολογώ κοιτάω εκεί (με προσοχή βέβαια ), όπως με προσοχή κοιτάνε οι άντρες τους γυναικείους κώλους και το γυναικείο μπούστο. Και το θαυμάζουν κιόλας γουρλώντας τα μάτια και ψελίζοντας "πώ πώ !!!ο κωλος σου μάτια μου." Τουλάχιστον εμείς ο,τι σκεφτόμαστε δεν πάμε και το ξεστομίζουμε .
Sweet dreams 29.4.2019 | 19:43
*σορυ κατά λάθος,
Έλεγα λοιπόν πως μου αρνήθηκε λέγοντας μου κάτι πολύ άσχημο. Δεν με ήθελε γιατί έχω παιδιά . Στενοχωρήθηκα πολύ.
Δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ
Όχι γιατί με απέρριψε. Δεν με νοιάζει αυτό. Ίσως να μην κατάλαβα καλά τα μηνύματα που είχα λάβει. Ο λόγος όμως που εξέφρασε με στενοχώρησε πολύ.
Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να πάθει μια γυναίκα ή τι έχει τραβήξει για να τεκνοποιήσει.
Δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ.
Όσο για το στήθος και τους κώλους αυτά είναι επιφανειακά . Το μυαλό μετράει περισσότερο από όλα
avatar
Μρ97 29.4.2019 | 11:01
Συμβαίνει όντως και έχεις ένα δικιο, δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί του την έχετε "πέσει".
avatar
Ανώνυμος/η 29.4.2019 | 12:07
Αυτό λέω κι εγώ. Δεν είπε καν αυτά για τα οποία τον κατηγορούν, αλλά, βλέπεις, βρήκαν αφορμή να αρχίσουν τα δικά τους.