ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ
Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
19.7.2019 | 20:49

Πανελλήνιες και σχολές

Φέτος που έδωσα πανελλήνιες έγραψα πολύ λίγα μόρια για την πρώτη σχολή που είχα σκοπό να περάσω με τα μόρια που έγραψα δεν μου αρέσει καμία σχολή στο πεδίο 12854 συγκεκριμένα μόνο μια σχολή Μ άρεσε στα μαθήματα που έχει και είναι κοντά στα ενδιαφέροντα μου η ιχθυολογια αλλά δεν ξέρω πόσο προοπτικές έχει αυτό το επάγγελμα μπορεί να βοηθήσει κανένας για να ξαναδώσω πανελλήνιες δεν νομίζω να το ξανά κανω δυσκολεύτηκα αρκετά φέτος δεν νομίζω ότι θα το αντέξω παλι
2 Σχόλια
Ανίνα 19.7.2019 | 23:59
Μου φαίνεται ότι η Ιχθυολογία έχει προοπτικές, ειδικά αν ξέρεις ότι σ' αρέσει και μπορείς να αριστεύσεις στο αντικείμενο.
Στη χειρότερη, μην πιεστείς να ξαναδώσεις τις Πανελλαδικές του χρόνου. Δώσε μετά από δύο χρόνια, όταν θα έχεις γεμίσει ενέργεια ξανά, θα έχεις δει και κάτι πέρα από τα θρανία και τα εγχειρίδια και βοηθήματα. Μπορεί και να κατασταλάξεις σε κάτι άλλο ή απλά να βεβαιωθείς ακόμα περισσότερο πόσο θέλεις τη συγκεκριμένη σχολή, οπότε θα έχεις νέες δυνάμεις να την κυνηγήσεις.
Καλή σου επιτυχία και θα τον βρεις το δρόμο σου σίγουρα!!
avatar
Bubblegum 20.7.2019 | 00:30
Αν δεν περνάς σε σχολή που να σου αρέσει, μην κάνεις το λάθος να την ακολουθήσεις.
Θα είσαι ευτυχής αν κάνεις μια ζωή κάτι που δεν σου αρέσει; Νομίζω πως όχι.

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να ξανά δώσεις πανελλήνιες. Ξέρω πόσο ψυχοφθόρο ειναι και πόσο κόπο χρειάζεται. Το περασα κι εγώ άλλωστε. Αλλά σκεψου, ότι δεν θα έχεις σχολείο οπότε θα μπορέσεις άνετα να αφοσιωθείς μόνο στις πανελλήνιες.