ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Ο Σειρηνάκης δίνει δωρεάν την ερωτική ταινία με τον "Yπουργό"

Για τις ελληνικές IP και μέχρι να καταλήξει η Ευρώπη σε συμφωνία
10.7.2015 | 15:14

Δημήτρης Σειρηνάκης. Φωτό: Πάρις Ταβιτιάν / LiFO

 

Ο γνωστός παραγωγός ελληνικών ταινιών πορνό, Δημήτρης Σειρηνάκης, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν μια από τις ταινίες του στους Έλληνες, εξαιτίας του ταραγμένου κλίματος πολιτικής αστάθειας των ημερών. Όσοι χρήστες διαθέτουν ελληνική διεύθυνση IP μπορούν να δουν από σήμερα και για τις επόμενες μέρες -"μέχρι να καταλήξει η Ευρώπη σε συμφωνία", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Sirina Entertainment-, μια από τις παλιότερες παραγωγές της, το "Βούλα Βαβάτση και ο υπουργός", με επίκαιρη μάλιστα υπόθεση.

 

Η Sirina Entertainment αναφέρει συγκεκριμένα:

 

"Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, αυτή του Δημήτρη Σειρηνάκη, προκειμένου να συμπαρασταθεί με το δικό της τρόπο στον προβληματισμένο Ελληνικό λαό. Aπό σήμερα Παρασκευή και εως ότου η Ευρώπη καταλήξει σε συμφωνία- η Sirina - θα διαθέτει επιλεγμένο premium περιεχόμενο, χωρίς καμία απολύτως χρέωση σε όλους τους Έλληνες!

 

Αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να κλικάρουν στο παρακάτω link και το περιεχόμενο θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε εξαιρετική ανάλυση".

 

 

 

 

NEWS FROM THE WEB
BIO ΑΡΘΡΑ
1 Σχόλια
avatar
Ανώνυμος/η 11.7.2015 | 00:57
Του οχταώρου οι πεσόντες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ