ΚΡΙΤΙΚΗ

BLOOD: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ

BLOOD: THE LAST VAMPIRE

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θρίλερ
ΕΤΟΣ: 2009
ΧΩΡΑ: Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Γαλλία, Αργεντινή
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 91
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Κρις Ναόν
Πρωταγωνιστούν: Άλισον Μίλερ, Τζιάνα Χουν, Λίαμ Κάνινγκχαμ, Μασιέλα Λούσα
Η Σάγια είναι φαινομενικά μια όμορφη 16χρονη κοπέλα, αλλά κάτω από την επιφάνεια είναι μια βρικόλακας 400 ετών. Ως μέλος μιας μυστικής κυβερνητικής οργάνωσης, χρησιμοποιεί τη γνώση της στις πολεμικές τέχνες για το κυνήγι και την εξόντωση δαιμόνων.
ΚΡΙΤΙΚΗ:
16.7.2009

Η Σάγια αναλαμβάνει την αποστολή να ενταχθεί σε μια αμερικάνικη στρατιωτική σχολή στο Τόκυο και να ανακαλύψει ποιος από τους φοιτητές είναι δαίμονας μεταμφιεσμένος σε ακίνδυνο άνθρωπο. Αυτό όμως που δεν γνωρίζει είναι πως την περιμένουν αποκαλύψεις, πολύ μεγαλύτερες από ό,τι είχε φανταστεί, και όλα οδηγούν σε μια αιματηρή μονομαχία. Που δεν είναι μόνο μία, αλλά δυο, που αποτελούν τα αμφισβητούμενα ατού της ταινίας. Διότι τραβάνε πολύ σε διάρκεια, διαθέτουν ξεπερασμένα εφέ που συνδυάζουν δράση με ανθρώπινα κορμιά που εμφανώς τα τραβάνε σύρματα και όχι και τόσο πειστικά ψηφιακά τέρατα που μεταμορφώνονται, αλλά ισοφαρίζουν τις ατέλειες σε δυναμισμό και ασταμάτητη χορογραφία.

Το έργο λαμβάνει χώρα στα '70s (η classic rock μουσική και ο ξύλινος τρόπος που μιλάνε οι στραταίοι το αποδεικνύουν), κατάγεται από ένα γνωστό manga, ακροβατεί περίεργα σε μπόλικο αίμα και έναν τσαλακωμένο ρεαλισμό, και απευθύνεται στους λάτρεις του μυθολογικού αν και αναθεωρημένου θρίλερ.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 23.10.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ