ΚΡΙΤΙΚΗ

Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

Astérix: Le secret de la potion magique

Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Animation
ΕΤΟΣ: 2018
ΧΩΡΑ: Γαλλία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 85
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Αστιέ, Λουίς Κλισί
Δανείζουν τη φωνή τους: Γιάννης Υφαντής, Κώστας Δαρλάσης, Γιάννος Κοιλάκος
Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό ταλαντούχο δρυΐδη για να του μεταδώσει το μυστικό του μαγικού ζωμού.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
17.1.2019

Μακριά από την ενήλικη σατιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησε φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, και στη χώρα μας φυσικά, το Μυστικό του μαγικού ζωμού φέρνει τους συμπαθείς Γαλάτες πιο κοντά στις μικρότερες ηλικίες με χιούμορ που στοχεύει ξεκάθαρα σε αυτές.

 

Η αναζήτηση ενός νέου δρυΐδη και η μόνιμη απειλή των Ρωμαίων είναι τα ευρήματα για ένα διασκεδαστικό ταξίδι που, αν και γυρισμένο στην Ευρώπη, μοιάζει περισσότερο με παραγωγή της Illumination (εταιρείας των Minions), γεμάτο γκαγκ και πλασματάκια που του δίνουν χάρη, δίχως όμως τη συνεχόμενη, οξεία και καυστική ματιά που έδωσε στο κόμικ έναν εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα με το πέρασμα του χρόνου.

 

Αυτή υπάρχει μόνο σποραδικά, σε λίγες στιγμές που θα χαρίσουν ελαφρύ μειδίαμα στους μεγαλύτερους, που θα αναρωτιούνται το υπόλοιπο διάστημα πού πήγε ο Αστερίξ που θυμούνται από τα παιδικά τους χρόνια.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 23.10.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ