ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο φύλακας άγγελος έπεσε

Angel has fallen

Ο φύλακας άγγελος έπεσε
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Περιπέτεια
ΕΤΟΣ: 2019
ΧΩΡΑ: ΗΠΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 121
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Γουό
Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Πάιπερ Περάμπο
Ύστερα από μια απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου, ο έμπιστός του μυστικός πράκτορας κατηγορείται αδίκως και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
12.9.2019

Μετά τον Όλυμπο και το Λονδίνο, έπεσε και ο Φύλακας Άγγελος, συνεπώς ο Τζέραλντ Μπάτλερ συνεχίζει να έχει πολλή δουλειά, ειδικά τώρα που Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέλαβε ο Μόργκαν Φρίμαν, έχοντας πλέον διαδεχτεί τον κουρασμένο Άαρον Έκχαρτ.

 

Και ο Μπάτλερ κουράστηκε, στο ξεκίνημα μάλιστα ετοιμάζεται να παραιτηθεί, μόνο που οι δυσάρεστες περιστάσεις όχι μόνο επιτάσσουν την εμπλοκή του αλλά τον παγιδεύουν ως εχθρό του έθνους και Νο 1 καταζητούμενο, όταν δεν καταφέρνει να προλάβει μια οργανωμένη επίθεση με drones και το αφεντικό της χώρας πέφτει σε κώμα.

 

Κλειδί στη βοήθεια του ικανότατου φυγά είναι ο επί χρόνια άφαντος πατέρας του (Νικ Νόλτε), καταλύτης ο Ντάνι Χιούστον (με τον που τον βλέπεις μυρίζεσαι φονικούς μπελάδες) και μέγας ρυθμιστής της υπόθεσης, ένας χαρακτήρας υπεράνω υποψίας. Τουλάχιστον, η τριλογία της προεδρικής απειλής έχει πλοκή, δεν σταματά ποτέ να πυροβολεί και να εκρήγνυται και δίνει ζωή σε μια καθόλα εξωφρενική περιπέτεια που υπάρχει προφανώς λόγω ζήτησης του είδους.

ΣΗΜΕΡΑ 3.4.2020

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ