ΚΡΙΤΙΚΗ

Γέτι, ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων

Abominable

Γέτι, ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Animation
ΕΤΟΣ: 2019
ΧΩΡΑ: ΗΠΑ/Κίνα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 97
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον, Τοντ Γουίλντερμαν
Δανείζουν τη φωνή τους: Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Γιώργος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ουγγαρέζος
Όταν μια έφηβη συναντά ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει. Μαζί με τους φίλους της ξεκινάνε ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
24.10.2019

Όσο προβλέψιμo είναι στον σχεδιασμό των χαρακτήρων και στην πορεία της πλοκής του, το νέο εγχείρημα της Dreamworks κερδίζει από το χαρακτηριστικό που συνήθως προσέχει περισσότερο το συγκεκριμένο στούντιο. Είναι ένας συνδυασμός ευρηματικών set pieces, όχι μόνο στις στιγμές της δράσης, αλλά και περισσής φροντίδας στην εκτέλεση των σκηνών μέσα σε αυτά, που δίνει στους μικρούς θεατές την ψευδαίσθηση των διαφορετικών ταινιών στο πακέτο της μίας, διατηρώντας έτσι το ενδιαφέρον τους ως το τέλος.

 

Η ιστορία χτίζεται από τη σχέση της ατρόμητης Γι με το τρομακτικό, αλλά φοβισμένο Γέτι, που δεν έχει πολλές διαφορές με την αντίστοιχη του Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας του ίδιου στούντιο, με τη βασική διαφορά πως το ταξίδι των δύο εδώ ενώνει την κουλτούρα της Δύσης με την Ανατολή και για να υπάρχει ποικιλομορφία στο οπτικό κομμάτι αλλά και για να ικανοποιηθούν οι χρηματοδότες ‒ συμπαραγωγή ΗΠΑ και Κίνας.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 24.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ