ΚΡΙΤΙΚΗ

Ενωμένες Πατούσες

Pets United

Ενωμένες Πατούσες
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Animation
ΕΤΟΣ: 2019
ΧΩΡΑ: Γερμανία/Μ. Βρετανία/Κίνα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 89
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Ράινχαρντ Κλους
Δανείζουν τη φωνή τους: Θανάσης Κουρλαμπάς, Βασίλης Παπαστάθης, Μελίνα Κατσακούλη, Τάνια Παλαιολόγου
Μια παρέα από κακομαθημένα κατοικίδια με αρχηγό τη λουσάτη γάτα Μπελ βρίσκει τον μπελά της όταν οι μηχανές που διοικούν τη Ρόμπο Σίτι εκτροχιάζονται και παίρνουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να το σκάσουν όλοι για να σωθούν.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
23.1.2020

Με μια συμπαθητική ιδέα που μπορεί να στηρίξει μια παιδική ταινία κωμικών στιγμών και σοβαρών διδαγμάτων, αυτή η συμπαραγωγή ευρωπαϊκών χωρών με την Κίνα που χτίστηκε στα πρότυπα αντίστοιχων αμερικανικών είναι τουλάχιστον μια κλάση κάτω απ' αυτά στα οποία θέλει να μοιάσει.

 

Έχοντας αμήχανα κενά στη δράση που προέρχονται από την πρωτοφανή για τέτοιο επίπεδο έλλειψη μικρών gimmicks ως συνοδευτικών της βασικής πλοκής, η ταινία, που ακολουθεί μια ομάδα κατοικιδίων στη διαδρομή από τη βολή του σπιτιού ως τον αγώνα για επιβίωση, βολεύεται με μια απλή καταγραφή της πορείας τους και ένα σύνολο από σκόρπιες ηρωικές στιγμές απέναντι σε ομάδες ρομπότ που έχουν καταλάβει την πόλη τους. Όλη η πορεία τους φτάνει για να γεμίσει υλικό μέχρι και μισή ώρα, με αποτέλεσμα το ξεχείλωμα της διάρκειας να γίνεται εμφανές από πολύ νωρίς.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 12.8.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ