ΚΡΙΤΙΚΗ

Έναν γιατρό, παρακαλώ

Docteur?

Έναν γιατρό, παρακαλώ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κωμωδία
ΕΤΟΣ: 2019
ΧΩΡΑ: Γαλλία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Τριστάν Σεγκελά
Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Μπλαν, Χακίμ Ζεμιλί
Ο μοναδικός γιατρός σε εφημερία για κατ’ οίκον επισκέψεις την παραμονή των Χριστουγέννων τραυματίζεται σε ένα ατύχημα με ένα delivery boy και δεν έχει άλλη λύση από το να στείλει αυτόν ως γιατρό στη θέση του.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
9.7.2020

Φάρσα που λαμβάνει χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων, μετατρέπεται σε θέαμα για τα θερινά μας λόγω της αβάσταχτης ελαφρότητας όχι τόσο των αστείων στιγμών της, αλλά της σταδιακής μετατόπισης της θεματικής σε ένα εμψυχωτικό δίδαγμα.

 

Όλα ξεκινούν όταν ένας μονίμως εκνευρισμένος και αποκομμένος από όλους γιατρός είναι ο μόνος που εφημερεύει για επίσκεψη στο σπίτι τη χρονιάρα βραδιά και βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με ντελιβερά, με τις συμπτώσεις να οδηγούν στον τραυματισμό του πρώτου με ευθύνη του δεύτερου, που παίρνει τον ρόλο του ακούγοντας κρυφά οδηγίες μέσω τηλεφώνου.

 

Η υπερβολή αναμενόμενη και σε σημεία καλοδεχούμενη για να υποστηρίξει την όλη κατάσταση, μέχρι το βεβιασμένο χριστουγεννιάτικο θαύμα που δεν τοποθετεί τη βραδιά στο πλαίσιο μιας νέας, ξαφνικής φιλίας αλλά σε αυτό του μαθήματος ζωής. Ο βετεράνος κωμικός Μισέλ Μπλανκ σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της ταινίας με στιβαρότητα, παρά το ότι μοιάζει να κάνει αγγαρεία την περισσότερη ώρα.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ