ΚΡΙΤΙΚΗ

Έλα όπως είσαι

Come as you are

Έλα όπως είσαι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κωμωδία
ΕΤΟΣ: 2019
ΧΩΡΑ: ΗΠΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 106
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Γουόνγκ
Πρωταγωνιστούν: Γκραντ Ροζενμάγιερ, Χέιντεν Ζέτο, Ραβί Πατέλ
Τρεις νεαροί άντρες με διαφορετικές αναπηρίες δραπετεύουν από τους αναγκαστικά ελεγκτικούς γονείς τους και ταξιδεύουν προς ένα πορνείο στο Μόντρεαλ. Στόχος είναι να χάσουν την παρθενιά τους και να επαναδιαπραγματευτούν ή να ορίσουν την ανεξαρτησία τους.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
23.7.2020

Remake βελγικής ταινίας του 2011, το Έλα όπως είσαι είναι χαλαρό μείγμα των Άθικτων και του Hangover, το road trip τριών σχετικά νέων, ακόμη παρθένων ανδρών με ειδικές ανάγκες σε ένα πορνείο στο Μόντρεαλ, η διασκεδαστική αλλά και επιμορφωτική εκδρομή τους μακριά από την προστασία των οικογενειών τους και το διαβατήριο για την ωριμότητα που δεν τους έχει επιτραπεί, ούτε έχουν σοβαρά επιδιώξει να κατακτήσουν.

 

Οδηγός τους η Γκαμπουρέι Σιντιμπέ από το Precious και πρωταγωνιστής και παραγωγός ο Γκραντ Ροζενμάγιερ σε ένα κωμικό δράμα που δένει αβίαστα τα δύο είδη, προσεγγίζει ευαίσθητα και σατιρικά την πολιτική ορθότητα που προκύπτει από το concept ως το φινάλε και παραμένει κολλημένο στο σχήμα του, όχι μόνο ως σεναριακό πρόσχημα αλλά και ως ηθική παραβολή, με όλα τα συναισθηματικά κλισέ που είναι δυνατόν να χωρέσουν.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 24.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ