ΚΡΙΤΙΚΗ

Πες το δυνατά

Say it loud

 Πες το δυνατά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κωμωδία
ΕΤΟΣ: 2019
ΧΩΡΑ: Ιταλία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Γκουίντ Τσίζα
Πρωταγωνιστούν: Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Νέρι Μαρκορέ, Λίμπερο ντε Ριένζο
Μια 40χρονη βιώνει πυρετώδη καθημερινή ρουτίνα σε μια μεγάλη και αγχωτική πόλη. Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός ιδιαίτερου συμβούλου ζωής και προσπαθεί να βγάλει από μέσα της ό,τι τη βαραίνει. Μια πραγματική αποκάλυψη συντελείται αμέσως μόλις αποχωρεί από το γραφείο του συμβούλου.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
6.8.2020

Υπεραπλουστευμένη κωμωδία φεμινιστικής αφύπνισης με θέμα μια 40άρα που φτάνει στα όριά της όταν αντιλαμβάνεται ότι όλοι οι άνθρωποι του κύκλου της ουσιαστικά την εκμεταλλεύονται. Από τον καλλιτέχνη σύντροφο και τον γιο του που έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι της, ως τους γείτονες, την αδερφή της και το αφεντικό της, όλοι παίρνουν καθημερινά ένα κομμάτι από την υπομονή της Τζούλια, μέχρι που αυτή καταφεύγει σε εναλλακτικό θεραπευτή για να βρει λύσεις. Και το θαύμα συμβαίνει μέσα από ψευδοφάρμακα και ψευδοφιλοσοφία που φέρνουν την ηρωίδα σε πλεονεκτική θέση απέναντι σε αυτούς που την εκμεταλλεύονται.

 

Αυτό συμβαίνει πανεύκολα λόγω του εντελώς σχηματικού σχεδιασμού των τελευταίων, που όσο γραφικά την ταλαιπωρούν άλλο τόσο γραφικά αλλάζουν συμπεριφορά, συνθέτοντας ένα τεμπέλικα φτιαγμένο παζλ γύρω από την πρωταγωνίστρια που δυσκολεύεσαι να πάρεις στα σοβαρά, ακόμη και τον Αύγουστο.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 24.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ