ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο Πλανήτης του Γουίλι

Terra Willy

 Ο Πλανήτης του Γουίλι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Animation
ΕΤΟΣ: 2019
ΧΩΡΑ: Γαλλία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 89
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Ερίκ Τοστί
Πρωταγωνιστούν: Ηδύλη Κυριακίδη, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Υφαντής
Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
30.7.2020

Από τις πιο συμπαθητικές περιπτώσεις παιδικών ταινιών κινουμένων σχεδίων, που δεν έρχονται από τα γνωστά στούντιο, ο πλανήτης του Γουίλι είναι μια αξιοπρόσεκτη ιστορία διαστημικού Ροβινσώνα Κρούσου, στη θέση του οποίου βρίσκεται ένα νεαρό παιδί που αποσπάται κατά λάθος από ερευνητικό διαστημόπλοιο όπου ζούσε με την οικογένειά του.

 

Στον άγνωστο πλανήτη όπου πέφτει έχει ως προστάτη ένα ψυχρό ρομπότ και στην πορεία μαθαίνει την τέχνη της επιβίωσης κάτω από τα κοφτερά δόντια τεράτων που μοιάζουν με βράχους και με την απαραίτητη παρέα ενός πιστού κατοικιδίου και γιγαντιαίων σκαθαριών.

 

Η παρουσία του στον πλανήτη χαρακτηρίζεται από ισόποσες δόσεις περιπέτειας, μυστηρίου και μελαγχολίας που επιφέρουν την αναμενόμενη πρώιμη ενηλικίωση, σε set που ισορροπούν ανάμεσα στο αχανές άγνωστο και τον επίγειο παράδεισο που ένα παιδί-θεατής θα δυσκολευτεί πολύ να αποχωριστεί, ακόμη και αν αυτό επιβάλει ένα αίσιο τέλος.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 24.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ