ΚΡΙΤΙΚΗ

Όχι Άλλο Καλοκαίρι

Odio l'estate

Όχι Άλλο Καλοκαίρι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κωμωδία
ΕΤΟΣ: 2020
ΧΩΡΑ: Ιταλία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 110
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Μάσιμο Βενιέρ
Πρωταγωνιστούν: Άλντο Μπάλιο, Τζιακόμο Πορέτι, Τζιοβάνι Στόρτι
Τρεις οικογένειες από διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα και κουλτούρες νοικιάζουν κατά λάθος το ίδιο σπίτι κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
30.7.2020

Κωμωδία στο πρότυπο του Τρελού Θηριοτροφείου, η μεσογειακή εκδοχή του οποίου περιλαμβάνει όχι μία αλλά τρεις διαφορετικές οικογένειες που σκοπό έχουν να καλύψουν ένα ευρύτερο ταξικό φάσμα της χώρας. Το κοινό σημείο των οικογενειών που βρίσκονται κατά λάθος να έχουν νοικιάσει το ίδιο σπίτι και αναγκαστικά συγκατοικούν, είναι η γκρίνια ενός τουλάχιστον μέλους της κάθε μιας για τις καλοκαιρινές διακοπές που από αγαπημένη συνήθεια έγιναν μια ανιαρή επανάληψη και συνήθως πυροδοτεί σκηνικά παρεξηγήσεων που οι κοινωνικές αποστάσεις έρχονται να μεγεθύνουν.

 

Παρά το ξεκάθαρο πλασάρισμά της ως νέα κωμωδία ενός γνωστού τριδύμου πρωταγωνιστών, η ταινία στέκεται περισσότερο ως μια παροχή θετικών και αισιόδοξων μηνυμάτων για τη ζωή, με γαρνιτούρα μια σάτιρα για το τι συμβολίζει η κάθε οικογένεια και ο αστυνομικός-καρτούν που παίζει τον ρόλο του πυροσβέστη ανάμεσα τους, έχοντας λίγες πραγματικά αστείες στιγμές και μια μικρή ανθολογία διδαγμάτων να τις αντικαθιστά.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ