ΚΡΙΤΙΚΗ

Όταν Έγινα Πλούσιος

Si Yo Fuera Rico

Όταν Έγινα Πλούσιος
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κωμωδία
ΕΤΟΣ: 2019
ΧΩΡΑ: Ισπανία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 98
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Αλβάρο Φερνάντεζ Αρμέρο
Πρωταγωνιστούν: Άλεξ Γκαρσία, Αντριάν Λάστρα
Ένας άνεργος άνδρας κερδίζει 20 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο και αρχίζει να κάνει διπλή ζωή, την ώρα που οι φίλοι του και η γυναίκα του πιστεύουν ότι είναι άφραγκος.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
3.9.2020

Μεγάλη επιτυχία στα ισπανικά ταμεία, με τον Άλεξ Γκαρσία να παίζει με ευκολία πάνω στο μοτίβο του μπερδεμένου καταφερτζή (το έκανε και στο «Μέχρι ο Γάμος να Μας Μεθύσει» που επίσης είδαμε αυτό το καλοκαίρι) που μπλέκει σε παρεξηγήσεις χτισμένες πάνω σε ένα μυστικό.

 

Τώρα το θέμα δεν είναι μια απιστία, αλλά οι προσπάθειες ενός μονίμως άφραγκου και αναξιόπιστου χαρακτήρα να κρύψει από φίλους και εν διαστάσει σύντροφο πως ήταν ο μεγάλος νικητής ενός λαχείου, με σκοπό να τα ξοδέψει μόνος του όταν έρθει η ώρα.

 

Πάνω σε αυτή τη διπλή ζωή και τις ατυχείς συμπτώσεις της βασίζεται όλη η αφήγηση, με επαναλαμβανόμενα αστεία, ελάχιστες πραγματικά εμπνευσμένες καταστάσεις και συνεχείς ηθικές ενέσεις γύρω από την αξία των ανθρώπων που μας περιβάλλουν σε σύγκριση με τα υλικά αγαθά, να οδηγούν προς ένα φινάλε που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 29.10.2020

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ