ΚΡΙΤΙΚΗ

Έλα να Παίξουμε

Come Play

Έλα να Παίξουμε
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τρόμου
ΕΤΟΣ: 2020
ΧΩΡΑ: ΗΠΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Tζέικομπ Τσέις
Πρωταγωνιστούν: Άζι Ρόμπερτσον, Τζίλιαν Τζέικομπς, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ
Ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
29.10.2020

Στην καρδιά του μικροσκοπικού horror movie Έλα να Παίξουμε, με ήρωα έναν ανήλικο, αμίλητο αυτιστικό που ζει και παίζει αποκλειστικά στο περιορισμένο σύμπαν της ηλεκτρονικής συσκευής του, βρίσκεται μια πρόδηλη παραβολή για το τέρας της απομόνωσης που κρύβεται πίσω από κάθε φωτεινή οθόνη.

 

Η ψιλόλιγνη, τρομακτική προσωποίηση αυτής της απειλής ακούει στο όνομα Λάρι και ξεπηδά εν είδει poltergeist στο αμερικανικό φτωχόσπιτο, ξεκινώντας μια σειρά από εμφανίσεις που παραπέμπουν σε έναν συγκρατημένο, από κάθε άποψη, Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, με τη διαφορά πως ο συμβολισμός δεν είναι καθόλου φαντασματικός, αλλά αλληγορικά και πρακτικά διδακτικός. Ένα ταπεινό θρίλερ για τους κινδύνους μιας smartphone γενιάς, σε κάθετο χάσμα με τους κηδεμόνες της.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ