ΚΡΙΤΙΚΗ

Σαν τον σκύλο με τη γάτα 3

Cats & Dogs 3: Paws Unite

Σαν τον σκύλο με τη γάτα 3
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οικογενειακή
ΕΤΟΣ: 2020
ΧΩΡΑ: ΗΠΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 84
ΧΡΩΜΑ: ΕΓΧΡ.
Σκηνοθεσία: Σον Μακναμάρα
Δανείζουν τη φωνή τους: Τζορτζ Λόπεζ, Μαξ Γκρίνφιλντ, Γκάρι Τσαλκ
Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τη Μεγάλη Συμφωνία που προβλέπει ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, του οποίου τον έλεγχο οι γάτες και οι σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει από κοινού με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης και την αποτροπή οποιασδήποτε διαμάχης. Όμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα, θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις γάτες και στους σκύλους.
ΚΡΙΤΙΚΗ: ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΜΕΝΙΔΗΣ
29.10.2020

Τρίτο μέρος ενός franchise που εμφανίστηκε το 2001 και είχε ως διασκεδαστικό εύρημα το γεγονός ότι γάτες και σκύλοι μιλούν, είναι πανέξυπνοι, παριστάνουν τα ζώα συντροφιάς προς εμάς αλλά στην πράξη βρίσκονται σε διαρκή πόλεμο για την κυριαρχία στους δρόμους του πλανήτη μας.

 

Στην πρώιμη εποχή των CGI, η εικόνα των ζώων που μιλούν και μοιάζουν με κατασκόπους απέφερε εκατομμύρια, γέννησε ένα σίκουελ το 2010 και από το πουθενά ένα τρίτο μέρος τώρα, με υπόθεση που μοιάζει με αναγκαίο κακό. Γύρω από αυτήν προκύπτει ένα μικρό μακελειό στο οποίο συμμετέχουν κι άλλα ζώα αλλά και στο ανθρώπινο επίπεδο, ένα κομμάτι φιλικών και οικογενειακών σχέσεων που οφείλουν να εξομαλυνθούν.

 

Κακά τα ψέματα όμως το κίνητρο εδώ είναι ένα και μοναδικό, δηλαδή μια νέα γενιά παιδιών να βλέπει γάτες και σκύλους να τσακώνονται με πολύ καλύτερα CGI πλέον και πάνω στον ενθουσιασμό τους να αναζητήσουν και τα αντίστοιχα φιλμ του παρελθόντος.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ