Το πρόγραμμα του "Taste of Athens" θα διεξαχθεί κανονικά στις νέες ημερομηνίες, με τα εστιατόρια, τους σεφ και τους καλεσμένους του φεστιβάλ.
Γεύση

To Taste of Athens αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής

Το πρόγραμμα του μεγάλου γαστρονομικού φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά στις νέες ημερομηνίες, με τα εστιατόρια, τους σεφ και τους καλεσμένους που έχουν ανακοινωθεί

Την αναβολή του σημαντικού γαστρονομικού φεστιβάλ λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών αποφάσισαν οι διοργανωτές του Taste of Athens.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αιφνίδιας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η διεξαγωγή του υπαίθριου γαστρονομικού φεστιβάλ Taste of Athens και θα λάβει χώρα από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 02 Οκτωβρίου (σε διπλές τετράωρες ενότητες 12.00-16.00 και 18.30-22.30).

 

Δεδομένης της παραπάνω μετάθεσης για λόγους ανωτέρας βίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία αλλαγής των εισιτηρίων σας σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες.

 

Το πρόγραμμα του "Taste of Athens" θα διεξαχθεί κανονικά στις νέες ημερομηνίες, με τα εστιατόρια, τους σεφ και τους καλεσμένους του φεστιβάλ, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

 

Όσοι επισκέπτες έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους για την Πέμπτη 27/09 (18:30 -22:30) και τις πρωινές (12.00 - 16.00) ή απογευματινές ενότητες (18:30 -22:30) την Παρασκευή 28/09 έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αλλαγή του εισιτηρίου τους για οποιαδήποτε ενότητα επιθυμούν (12:00 -16:00 ή 18:30 - 22:30) για τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου ή την Τρίτη 02 Οκτωβρίου.

 

Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετεί κάποια από αυτές τις δύο  ημέρες υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου. Η ακύρωση γίνεται με τους εξής τρόπους: Αν τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα θα πρέπει να γίνει αίτηση ακύρωση στο [email protected] και τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα στην εν λόγω κάρτα.

 

Αν τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με μετρητά από κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να αιτηθούν ακύρωση στο [email protected], όπου θα αναγράφουν: κωδικό παραγγελίας, ΙΒΑΝ, τράπεζα, δικαιούχο για να τους γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε για τέσσερις ημέρες στο μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Ελλάδος από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου εώς την Τρίτη 02 Οκτωβρίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]».

Γεύση
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 28.5.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ