Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22 και έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper 96.6.
Γεύση

Ο Άνταμ Κοντοβάς μαγειρεύει στο Gastronomy Wednesdays του Ιsland

Ο ταλαντούχος σεφ δημιουργεί ειδικά για την ημέρα ένα μενού με ευρηματικά πιάτα και τολμηρούς συνδυασμούς.

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας αφιερώνει τις Τετάρτες στην υψηλή γαστρονομία με τα Gastronomy Wednesdays, παρουσιάζοντας κάθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef.


Την Τετάρτη 12 Ιουνίου θα φιλοξενήσει τον ταλαντούχο σεφ Άνταμ Κοντοβά με τα ευρηματικά πιάτα και τους τολμηρούς συνδυασμούς.


Γεννημένος στην Αθήνα το 1985, ο Άνταμ Κοντοβάς αποφοίτησε από τη σχολή μαγειρικής με άριστα και στη συνέχεια προχώρησε σε πολύ καλές συνεργασίες. Στο Funky Gourmet, είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε ένα εστιατόριο υψηλών απαιτήσεων βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.

 

 

Στη συνέχεια εργάστηκε στο εστιατόριο 2Mazi, με το Γιάννη Μπαξεβάνη. Δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, ο Άνταμ συνέχισε στο James Joyce Irish Pub & Restaurant και ακολούθησε το βραβευμένο εστιατόριο "Danu at the Brehon" στην Ιρλανδία. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με το πολυβραβευμένο Βoutique Ηotel Amanzoe.

 

Το 2016 βρέθηκε στις Βρυξέλλες και στο Sea Grill, το πολύ γνωστό εστιατόριο θαλασσινών βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin. Η συνεργασία του με το Mylos Bar Restaurant στη Σαντορίνη οδήγησε στη βράβευσή του με βραβείο Ελληνικής κουζίνας και ένα αστέρι από το FnL guide.

 

Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22 και έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper 96.6.

 

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας αφιερώνει τις Τετάρτες στην υψηλή γαστρονομία με τα Gastronomy Wednesdays, παρουσιάζοντας κάθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef.

 

Το μενού

Snacks

Τάκος με μοσχάρι, καπνιστά αυγά, αυγοτάραχο

Καραβίδα, φύκια, αβοκάντο, φουντούκια

Τηγανιτό ψωμί, κατσικίσιο τυρί, ντομάτα και βασιλικό

Χταπόδι, τσίλι σε ζύμωση, λεμονόχορτο

 

Courses

Μαγιάτικο, ιπποφαές, ταραμάς, μαύρο ρύζι

Τάρτα κολοκύθι, παρμεζάνα, εσπεριδοείδη

Kαπόνι, καμμένη σελινόριζα , ενταμάμε, αμάρυνθος

Φραγκόκοτα, καλοκαιρινή κολοκύθα , βανίλιες, καπνιστό χέλι

 

Pre-dessert

Fruit punch, κόκκινα φρούτα, ταπιόκα, αγουρίδα

 

Dessert

Πανακότα, τόφου, λευκή σοκολάτα, ''tasty paste''

 

Info
Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564
Τιμή Dinner Menu: 60 ευρώ

Γεύση

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ